REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo house ritmų iki gyvo elektroninės muzikos koncerto

Į 2009-ius įžengęs Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“ atsisako epiteto „naujas“, nes šį savaitgalį ši pasilinksminimo vieta švęs savo pirmąjį gimtadienį – vieno mėnesio.

REKLAMA
REKLAMA

Šį savaitgalį čia laukiamos dvi visiškai skirtingos šokių naktys. Penktadienis bus skirtas house muzikai, o šeštadienį įvyks eklektiškos muzikos vakaras su gyvu elektroninės grupės pasirodymu.

REKLAMA

„Pop Star Bar“ tampa karščiausia vieta mieste, tik žvaigždės vengia mūsų vietos kaip pragaro“, -  juokauja baro atstovas. „Sulaukiame daugybės lankytojų, įdomių pastabų bei komentarų, kritikos ir pagyrų. Vieni skundžiasi dėl griežto „face control”, kiti mus už tai giria. Vieniems patinka kokteiliai su grustu ledu, o kiti nori ledo kubeliais, kuris lėčiau tirpsta. Faktas, jog Tekilos baras ir Lounge baras su nuostabiausia pasaulyje barmene yra visų dėmesio centre!", - tęsia jis.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį svečiuose - „Deep Inc” ir Jovani

„Pop Star Bar” metus pradės sausio 9 dieną, 20 valandą renginiu „Pop Star In The House” ir tikrai nepaprastas ketvertuku. Čia pasirodys bene žinomiausi soulful house muzikos atstovai Lietuvoje broliai Tadeu Nice ir Domino, dar žinomi “Deep Inc” vardu. 10 metų žmones šokdinantis ir muziką prodiusuojantis brolių tandemas į Lietuvą atvežė „Beanfield“, Jef K, Yass, Fudge, Kiko Navarro ir „Groove Assassin“.

Beje, per pačius naujuosius „Deep Inc” buvo pakviestas groti į Latvijos sostinėje vykusią diskoteką didžiojoje Rygos arenoje. Kelis tūkstančius žmonių pritraukusiame renginyje taip pat pasirodė jokių pristatymų nereikalaujantys Darren Emerson, Mason bei David Guetta vokalistas Chris Willis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartu su Tadeu ir Domino gros merginų numylėtinis Jovani, kuris šiandien yra vienas populiariausių ir labiausiai užimtų house muzikos didžėjų Lietuvoje. Jis ne tik ZIP FM eteryje turi savo autorinę laidą, bet ir yra Vilniuje ir Kaune spėjusios išgarsėti renginių serijos „Dusty Groove“ atstovas. Viską pradės ir užbaigs autoritetą jau išsikovojęs jaunasis „Pop Star Bar“ rezidentas Modaco.

Šeštadienį – tikras elektroninės muzikos balaganas

Šeštadienis visai kitoks. Mažiau lyrikos, daugiau pjūklų. Naujoje „Eclectic Saturday“ serijoje savo gabumus demonstruos kolektyvas ELE7, dar žinomas „Rūkymas Žudo“ pseudonimu. Atrodo, ką tik susibūrusi jaunuolių grupė vis garsiau girdima bei vienas po kito renka svarbius „bookingus“ garsiuose Lietuvos renginiuose. Jie surengs išties eklektišką savo gyvos muzikos pasirodymą.

REKLAMA

Bet tai dar ne visi šio šeštadienio siurprizai. Su nekasdieniška muzika rankas į viršų kels tikri sostinės elektroninės muzikos scenos simboliai – visad madingos grupės „Metal On Metal“ narys, radijo stoties ZIP FM didžėjus Manfredas ir bene garsiausios šalies elektroninės muzikos įrašų kompanijos „Sutemos.net“ bei renginių serijos „Sutemos Live“ viršininkas DJ Walkman.

„Šeštadienio pasirodymai neatpažįstamai pakeis „Pop Star Bar“. Bus labai įdomu!“, - žada šokių muzikos ir kokteilių baro atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų