REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su „Kaunu“ dabar treniruojasi 26 futbolininkai. Tarp jų - pernai Liepojos „Metalurgs“ (Latvija) ekipos marškinėlius vilkėjęs puolėjas Ričardas Beniušis ir net dešimt futbolininkų, kurie praėjusį sezoną buvo paskolinti „Šilutės“ komandai.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš „Šilutės“ į „Kauną“ grįžo vartininkai Šarūnas Kilijonas, Andrius Strukas, gynėjai Andrius Sanajevas, Ivanas Brezina, Paulius Vaikasas, Audrius Juozaitis, Edvardas Gaurilovas, saugai Gediminas Vičius, Muharemas Bajramy, puolėjas Eimantas Marozas. Manau, daugelis jų turėtų likti komandoje“, - sakė „Kauno“ vyriausiasis treneris Eugenijus Riabovas.

REKLAMA

Pasak jo, tikrų naujokų - žaidėjų, nepriklausiusių komandai - „Kaune“ nėra ir tikriausiai nebus. „Mes turime pakankamai futbolininkų, yra iš ko rinktis. Buvę „Šilutės“ žaidėjai, papildę „Kauną“, yra 21-23 metų, pačiame jėgų žydėjime. Jiems reikia kuo daugiau rungtyniauti“, - teigė E.Riabovas.

Kol kas atskirai nuo komandos, pagal kitą programą, treniruojasi kroatas Luka Aničičius ir brazilas Rafaelis Ledesma. Dėl problemų šeimoje į Lietuvą dar neatvyko senegalietis Pascalis Mendy. Rytinėje šios dienos treniruotėje nebuvo ir tunisiečio Mohamedo Arouri, kuris tikriausiai atsisveikins su klubu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų