REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar į pirmąją treniruotę ruoštis naujam Lietuvos čempionatui rinkosi Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš treniruotę vyko komandos susirinkimas, per kurį klubo prezidentas Vacys Lekevičius žaidėjams pristatė naują vyriausiąjį trenerį Šenderį Giršovičių. Šis futbolo strategas jau anksčiau yra dirbęs „Atlante“.

REKLAMA

V. Lekevičius, pristatydamas Š. Giršovičių, pažymėjo, jog komandoje reikėjo naujų vėjų: „Aš turėjau daug pareigų ir ne visur suspėdavau. Dabar galėsiu daugiau laiko skirti administraciniam darbui. Jeigu naujasis treneris leis, per treniruotes padirbėsiu ir su vartininkais.“

V. Lekevičius taip pat informavo, jog Š. Giršovičius savo asistentu pasirinko praėjusį sezoną „Atlante“ dirbusį Vaidą Liutiką.

Po to kalbėjęs Š. Giršovičius neslėpė, jog komandoje bus permainų: „Kolektyve turi būti sveika konkurencija. Todėl reikia ją papildyti naujais žaidėjais. Naujokai bus mūsų krašte - Plungėje, Telšiuose, Klaipėdoje - užaugę futbolininkai, kurie buvo išsibarstę po kitas komandas. Tvirtai esu sutaręs, kad į „Atlantą“ šiomis dienomis atvyks pernai „Šilutėje“ rungtyniavę saugai Tomas Vyšniauskas ir Vytautas Birškys. Bus komandoje ir Klaipėdoje užaugęs Vygantas Zubavičius. Į „Atlantą“ sugrįžo pernai „Kaune“ žaidęs Marius Šoblinskas, liks klube ir Gvidas Juška. Akivaizdu, jog „Atlantui“ trūksta patyrusio vidurio gynėjo, reikia stiprinti puolimo grandį.“

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialiomis žiniomis, „Atlantą“ turėtų sustiprinti vidurio gynėjas Mindaugas Bagužis, pernai žaidęs „Kauno“ ekipoje. Š. Giršovičius „Atlante“ norėtų matyti ir 22-ejų puolėją Artūrą Jeršovą.

Be to, klubo direktorius V. Lekevičius prasitarė, jog kelyje į Klaipėdą yra vienas futbolininkas iš Brazilijos.

Pirmąsias dvi treniruočių savaites „Atlanto“ futbolininkai skirs fizinei parengčiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų