REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus vos pusantros valandos nuo pirmojo 2009-ųjų vidurnakčio Naujųjų metų linksmybes keliose šeimose perskrodė artimųjų netekties skausmo aimanos, rašo „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujametę naktį į Vilnių vedančiame Nemenčinės plente budintys policininkai neteko amo išvydę, kokiu greičiu sostinės link skriejo automobilis „Subaru“. Puolę paskui įsismarkavusį vairuotoją pareigūnai suprato, kad pavojingai nerizikuojant jo pavyti tikriausiai nepavyks, tačiau nelaimė tykojo netoliese.

REKLAMA

Patruliai netrukus pamatė „VW Vento“, kurį nuo kelio ir nustūmė ta pačia kryptimi atlėkęs „Subaru“. Vienas policininkas liko avarijos vietoje, o kitas nusivijo bėglį.

Antrasis „Subaru“ susidūrimas įvyko taip pat netoli, tačiau už poros kilometrų ši mašina sustojo jau visam laikui. Su milžiniška jėga automobilis trenkėsi į priešpriešiais važiuojantį „Citroen“, iš pastarojo, kaip ir iš „Subaru“, liko tik metalo ir plastiko krūva, o viduje - užspausti žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Kai ugniagesiai gelbėtojai išlaisvino „Subaru“ vairavusį vyrą, jis buvo perduotas medikams, tačiau ligoninės pasiekti nespėjo. Paaiškėjo, kad vežamas į gydymo įstaigą greitosios pagalbos automobilyje mirė Seimo nario Broniaus Bradausko sūnus Andrius (gim. 1969 m.). Dar vienas šioje mašinoje nuolaužų užspaustas žmogus buvo sužeistas. Ar įvykus tragedijai vairuotojas buvo blaivus ir neapsvaigęs nuo vaistų ar narkotikų, parodys ekspertizė.

Suknežintame „Citroen“ gelbėtojai rado jau žuvusį Kalėjimų departamento darbuotoją (gim. 1971 m.) bei labai sunkiai sužeistas dvi 14 ir 15 m. paaugles - vairuotojo dukrą bei jos draugę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Matyt, tik stebuklas išgelbėjo „VW Vento“, į kurį A.Bradausko vairuojamas „Subaru“ trenkėsi pirmiausia, vairuotoją ir keleivius.  Paaiškėjo, kad iš garsiosios Laurų gyvenvietės, kur įsikūrę „VP grupės“ savininkai, o tarp jų ir turtingiausias Lietuvos žmogus Nerijus Numavičius, vairuotojas vežė jo tėvus Ireną ir Vladislovą.

„VW Vento“ atsipirko išgąsčiu, milijardieriaus tėvai sužaloti nesunkiai.

Po apžiūros ligoninėje Numavičiai išleisti į namus.

Dalius DAUJOTAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų