REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į muštynes įsivėlę Alytaus vyriausiasis prokuroras Arūnas Juknevičius ir prokuroras Kostas Vinerskas nubausti papeikimais.

REKLAMA
REKLAMA

Išnagrinėjęs savo paties sudarytos komisijos pasiūlymus generalinis prokuroras Algimantas Valantinas nutarė abu pavaldinius, spalio 10 dieną Alytaus prokuratūros raštinėje sukėlusius muštynes, nubausti vienodai, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

REKLAMA

Dėl šio konflikto kaltas nesijaučiąs K. Vinerskas buvo apskundęs tarnybinį patikrinimą atlikusios komisijos išvadas, tačiau tai nepakeitė generalinio prokuroro sprendimo.

A. Valantinas mano, jog komisija įvertino visas šio konflikto aplinkybes ir atsižvelgė į tai, kad jis įvyko darbo metu.

Spalio 10 dieną prokuratūros raštinėje apsižodžiavusius ir netikėtai susikibusius kolegas išskyrė ir nuo dar skaudesnių pasekmių išgelbėjo vyriausiojo prokuroro pavaduotojas Rolandas Juškevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Toliau šiuo įvykiu domisi Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos departamentas, pradėjęs ikiteisminį tyrimą dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

K. Vinerskui gydytojai nustatė stiprų kaklo raiščių patempimą ir dviem mėnesiams išrašė nedarbingumo pažymą.

Jo viršininkas po muštynių irgi kreipėsi į medikus, tačiau galėjo dirbti.

K. Vinerskas jaučiasi nukentėjęs ir tvirtina tik gynęsis, kai viršininkas smogė jam kumščiu į veidą, o paskui griebė už plaukų ir striukės.

Todėl K. Vinerskas neketina ramiai susitaikyti su generalinio prokuroro jam skirtu papeikimu ir svarsto galimybę pasiskųsti Kauno apygardos administraciniam teismui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų