REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mis Lietuva 2008“ norėtų būti žurnaliste

Praeitą savaitę iš Pietų Afrikos Respublikoje vykusio gražuolių konkurso „Mis Pasaulis 2008“ Sugrįžo Lietuvai atstovavusi Gabrielė Martirosianaitė. Septyniolikmetės laimėjimai – ji pateko į finalinį talentų konkurso etapą, pirmosios vietos medalį Gabrielė pelnė už komandinį pasirodymą sporto konkurse.

REKLAMA
REKLAMA

-  Vos atskridusi į Afriką buvai apvogta...

-  Taip, dingo mano mažiausias lagaminas iš trijų turėtų. Jame buvo asmeniniai daiktai, vieni aukštakulniai, kompiuteris.

REKLAMA

-  Susinervinai?

-  Tai nesugadino man nuotaikos. Pamaniau, kad atvažiavau atstovauti Lietuvai ir keli dingę asmeniniai daiktai tam nesutrukdys. Laimė, garsių Lietuvos dizainerių drabužių tame lagamine nebuvo.

-  Kaip jauteisi vilkėdama mūsų dizainerių drabužius?

-  Pranašesnė už kitas dalyves. Nes kas kartą apsirengusi mūsų dizainerių drabužius jaučiau į mane krypstančius žvilgsnius. Rengiausi ne tradicinėmis blizgiomis suknelėmis didelėmis iškirptėmis, kokias vilkėjo daugelis, o subtiliais, išskirtiniais drabužiais. Su Juozo Statkevičiaus, Ramunės Piekautaitės, Kęsto Rimdžiaus suknelėmis jaučiausi viena stipriausių dalyvių.



-  Tikėjaisi konkurse pasiekti daugiau?

REKLAMA
REKLAMA

-  Žinau, kad lietuviams svarbiausia karūna. Nepatekau į „Top 15“, netapau „Mis Pasaulis“, bet aš gerai pristačiau Lietuvą, padariau viską, ką galėjau ir grįžau namo laimingas. Galbūt ne visi mano norai ir siekiai išsipildė, bet džiaugiuosi, kad buvau pastebėta talento konkurse – iš organizatorių sužinojau, jog buvau labai arti finalinio trejeto.

-  Koks tavo talentas?

-  Šokau gatvės stiliaus šokį.

-  Kiek kainavo pasiruošti konkursui?

-  Neįkainojama, kiek pastangų ir nervų teko įdėti. Laimė, šalia buvo labai daug žmonių, kurie padėjo. Nuoširdžiai ačiū mano rėmėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

-  Kokį įspūdį padarė Rusijos atstovė, tapusi  „Mis Pasaulis“ nugalėtoja?

-  Dėl kalbos barjero su ja beveik nebendravome – ji nekalbėjo angliškai, o aš rusiškai suprantu ne taip gerai kaip angliškai.

-  Kokių egzotiškų įspūdžių patyrei Afrikoje?

-  Keliavome į tikrą samarį – merginos apsivilko sukneles, aukštakulnius, bet jau pirmą dieną buvo aišku, kad šiuos daiktus reikia palikti lagamino dugne. Visą savaitę gyvenome be makiažo, fotografų, o kartais net be vandens ir elektros. Kartą prie namų mačiau žirafą, liūtą. Tai buvo neįprasti vaizdai. Samarį prisiminsiu visą gyvenimą.



-  Per konkursą pabrėžta ekologijos tema. Kaip esi ekologiška kiekvieną dieną?

-  Rūšiuoju šiukšles, stengiuosi pirkti kuo daugiau ekologiško maisto, pati nevairuoju automobilio ir dar ilgai to nedarysiu, skatinu savo tėvus ir draugus bent dieną per savaitę palikti automobilį kieme.



-  Kokie ateities planai?


-  Dabar man svarbu mokslai – noriu kuo aukštesniais balais pabaigti mokyklą. Ketinu studijuoti žurnalistiką arba lietuvių filologiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų