REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį TV3 „Išsipildymo akcijos“ finaliniame koncerte dalyvavusi Viktorija Perminaitė džiaugiasi pavykusiais pasirodymais tiesioginės transliacijos metu.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu Vika sėkmingai sujungė laidų vedėjos, dainininkės ir čiuožėjos amplua. Beje, merginos pasirodymus stebėjo ir jos šokių partneris Andrius Butkus, drauge su ja dalyvavęs realybės šou „Ledo žvaigždės“ bei „Šok su žvaigžde!“. Kadangi jis užsiėmęs savais darbais ir daug keliauja, pora neturėjo galimybės parengti bendro pasirodymo, tačiau neslepia brandinusi tokias mintis.

REKLAMA

„Juo smagiau buvo girdėti padrąsinamus Andriaus bei kitų draugų žodžius, teigiamus mano pasirodymų vertinimus, – sakė dainininkė. – Artimų žmonių pritarimas ir parama kiekvieną iš mūsų skatina siekti daugiau. Būtent tokio širdžių artumo, nuoširdumo ir abipusio palaikymo visiems linkėčiau artėjančių šv. Kalėdų proga!“

„Išsipildymo akcijos“ koncerte naująją dainą „Laikas sustoja“ pristačiusi Viktorija Perminaitė ir toliau pildys savo solinį repertuarą bei įrašys populiariausių „Mango“ kūrinių naujas versijas. Į kūrybinį darbą pasinėrusi atlikėja kitąmet jau planuoja atnaujinti koncertinę veiklą, kaip solo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų