REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Popiečius Benediktas XVI Kūčių vakarą aukotų šv. Mišių metu paragino žmones pagalvoti apie vaikus, netekusius tėvų meilės, praneša „France Presse“.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagalvokite apie gatvėje gyvenančius vaikus, kurie negavo šeimos židinio palaimos, apie tuos, kurie naudojami kaip kareiviai ir tampa smurto, o ne taikos pasaulyje įrankiais. Pagalvokime apie tuos vaikus, kurie tampa pornografijos industrijos ir kitokio žiauraus elgesio aukomis, dėl to kenčia jų sielos“, - sakė popiežius.

REKLAMA

Pontifikas taip pat paragino nutraukti smurtą ir neapykantą Artimuosiuose Rytuose. Ypač daug dėmesio jis skyrė Jeruzalei, kur ketina apsilankyti ateinančių metų gegužę.

Informacija apie Benedikto XVI kelionę į Šventąją žemę pasirodė pirmadienį. Tačiau tikslių duomenų nėra. Italijos žiniasklaida skelbia, kad popiežius gegužės 8-15 d. d. vyks į Jordaniją, Izraelį ir Palestinos autonomiją. Tai bus pirmoji šio popiežiaus kelionė į Artimuosius Rytus.

Gruodžio 25 d. 13 val. Lietuvos laiku Benediktas XVI pasveikins žmones su šventėmis savo tradiciniu sveikinimu „Miestui ir pasauliui“ (Urbi et Orbi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų