REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiauliai“ išliks, o trenerių štabe jokių permainų kol kas nebus

Į skubų posėdį susirinkę krepšinio klubo „Šiauliai“ valdybos nariai svarstė, ką daryti dėl nuo 2009 m. numatomos didinti mokesčių naštos.

REKLAMA
REKLAMA

„1994 m. įkurtas klubas visada laikėsi duoto pažado. Taip bus ir šį kartą, nors ekonominė situacija yra sudėtinga visoje šalyje, be to, klubo rėmėjams teks ir papildoma didinamų mokesčių našta“, - sakė nuo klubo įkūrimo dienos „Šiauliams“ vadovaujantis prezidentas Algimantas Mikšys. - Gali būti, kad sportininkai negaus atlyginimo tą dieną, kuri numatyta kontrakte. Tikėtina, kad vėlavimų bus, bet skolingi neliksime. Apie tai jau įspėjome komandos narius“.

REKLAMA

Klubo prezidentas pažymėjo, kad posėdžiavusi valdyba nepriėmė jokių sprendimų dėl pasikeitimų trenerių štabe. „Pirmiausia sutikime gražiausias metų šventes. Dabar metas pasveikinti vieni kitus, - sakė A.Mikšys. - Valdyba kalbėjo, diskutavo tik apie komandos perspektyvą, o ne apie būtinybę keisti trenerius“.

„Šiaulių“ prezidentas neslėpė, kad kitą sezoną pasikeitimai neišvengiami: „Biudžetas tikrai mažės. Tai faktas. Kokia komanda bus 2009/2010 m. sezoną, paaiškės vasarą. Tada bus aiškesnė ekonominė situacija. Būsimi sprendimai priklausys ir nuo to, kiek prie komandos biudžeto formavimo prisidės savivaldybė“.

REKLAMA
REKLAMA

A.Mikšys pažymėjo, kad „Šiaulių“ krepšinio komanda išlaikoma privačių rėmėjų paaukotais, o ne mokesčių mokėtojų į šalies ar savivaldybės biudžetą sumokėtais pinigais: „Per dvejus metus klubas sumokėjo 0,7 milijono litų mokesčių. Iš savivaldybės gauta parama buvo kelis kartus mažesnė, todėl negalima sakyti, kad esame išlaikomi mokesčių mokėtojų“.

„Šiaulių“ klubo prezidentas A.Mikšys padėkojo komandos rėmėjams, sirgaliams už paramą: „Krepšinio komanda yra buriama dėl žiūrovų, dėl Lietuvos krepšinio. Sveikiname visus rėmėjus, sirgalius su artėjančiomis šventėmis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų