REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„TimesOnline“ praneša, kad apie bankrotą per paskutines 24 val jau paskelbė trys mažmeninės prekybos įmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausia auka – garso ir vaizdo įrašų pardavėjas „Zavvi“, anksčiau buvęs Richardo Bransono „Virgin“ imperijos dalimi. Su problemomis „Zavvi“ susidūrė, kai po „Woolworths“ tinklo bankroto nutrūko CD, DVD diskų ir kompiuterinių žaidimų tiekimas. Jei „Zavvi“ bus likviduota, darbo neteks apie 3 400 darbuotojų.

REKLAMA

Kiek anksčiau šiandien buvo pranešta, kad vienas iš vyrų aprangos tinklo „The Officers Club“ vadovų, Davidas Charltonas nusprendė asmeninėmis lėšomis gelbėti 118 iš 150 tinklo parduotuvių, taip išsaugodamas apie 900 darbo vietų, tačiau dar šimtai žmonių liks be darbo.

122 metų senumo kavos ir arbatos parduotuvių tinklas „Whittard of Chelsea“ apie bankrotą pranešė vakar. Visos 138 tinklo parduotuvės veiks bent jau iki metų pabaigos, bankrotą administruojančiai „Ernst & Young“ derantis dėl tinklo pardavimo specializuotai investicijų bendrovei „Epic Private Equity“. Jei sandoris įvyks, „Whittard of Chelsea“ prekės ženklas išliks, bus išsaugota ir didžioji dalis iš 950 darbo vietų.

Ekspertai prognozuoja, kad bankrutavusių mažmeninės prekybos tinklų Britanijoje dar daugės, nes jų kreditoriai sieks bankrotus paskelbti prieš jiems gaunant mėnesio nuomos sąskaitas, kurios paprastai pateikiamos 25 mėnesio dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų