REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

21 metų Ispanijos rinktinės ir Londono „Arsenal“ saugas Cescas Fabregas dėl patirtos kelio traumos bus priverstas be kamuolio praleisti net keturis mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

Tokią liūdną gydytojų diagnozę „Arsenal“ kapitonas išgirdo po savaitgalių rungtynių su „Liverpool“ ekipa. Jų metu svečių saugas Xabi Alonso bandė išmušti kamuolį, bet pataikė savo tautiečiui į kelį ir rimtai jį sužeidė. Po šio incidento antrajame kėlinyje C. Fabregas aikštėje jau nebepasirodė, o mačas baigėsi lygiosiomis 1:1.

REKLAMA

Londono klubo strategas Arsene‘as Wengeras yra labai susirūpinęs šia netektimi:

„Cesco neturėsime savo gretose nuo trijų iki keturių mėnesių, greičiausiai – keturis, todėl privalėsime rasti, kuo jį pakeisti.“

Priminsime, kad C. Fabregas dėl traumos praleis ne tik nemažai svarbių Anglijos „Premier“ lygos rungtynių, bet ir UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio dvikovas su AS „Roma“ vienuolike.

Vienintelės geros žinios „Arsenal“ stovykloje – tai, kad į rikiuotę jau artimiausiu laiku grįš itin sunkią kelio traumą baigiantis išsigydyti brazilų kilmės Kroatijos nacionalinės komandos puolėjas Eduardo, kuris futbolą buvo priverstas pamiršti net devyniems mėnesiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų