REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2008-aisiais metais pasaulio žvaigždės ne tik pažėrė daugybę skandalų iš savo asmeninio gyvenimo, bet ir gerbėjus džiugino linksmais įvykiais. 2008-ieji daugeliui bus įsimintini dėl to, kad šiemet kaip niekada daug garsenybių susilaukė vaikų!

REKLAMA
REKLAMA

Nicole Richie ir Joel Madden

Grupės „Good Charlotte“ vokalistas ir realybės šou žvaigždė tapo pirmąja 2008-ųjų metų garsenybių pora, susilaukusią vaiko, nuostabios mažylės Harlow. Startas buvo duotas...

REKLAMA

Christina Aguilera ir Jordan Bratman

Ch. Aguilera'os sūnus Max Liron gimė sausio 12-ąją. Anksčiau garsejusi kaip „bloga mergaitė“, Christina visiškai atsidavė motinystei ir vaiko auginimui. Neseniai grįžusią į didžiąją sceną dainininkę drąsiai galima vadinti „karšta mamyte“.

Jennifer Lopez ir Marc Anthony

Kažkam gali atrodyti, kad susilaukti pirmagimio 38-erių metų yra per vėlu. Gal būtent todėl Jennifer pagimdė iš karto du? Vasario 22-ąją seksualioji dainininkė pagimdė dvynukus - dukrelę Emme ir sūnų Max'ą.

REKLAMA
REKLAMA

Halle Berry ir Gabriel Aubry

Viena seksualiausių moterų pasaulyje H. Berry pirmosios atžalos susilaukė kovo 16-ąją. Aktorė pagimdė gražią mažylę Nahla Ariela Aubry.

Cate Blanchett ir Andrew Upton

Ši puiki 39-erių metų aktorė su vyru balandžio 13-ąją susilaukė jau trečiojo sūnaus - Ignatius Martin'o.

Jessica Alba ir Cash Warren

Naujavedžiai naujagimio sulaukė birželio 7-ąją. „Vaikelio gimimas yra įspūdingiausias ir gražiausias dalykas, kurį kol kas esame padarę“, - džiaugsmu susilaukus dukrelės dalijosi J. Alba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tori Spelling ir Dean McDermott

Birželio 7-ąją televizijos serialo „Beverli Hilsas 90210“ aktorė T. Spelling vyrui D. McDermott'ui padovanojo jau antrąjį vaiką.

Jamie Lynn Spears ir Casey Aldridge

2007-ųjų gruodžio mėnesį jaunesnioji Britney Spears sesuo Jamie Lynn šokiravo pasaulį pranešdama, kad laukiasi būdama vos 16-os metų. Po šešių mėnesių mergina ant rankų jau sūpavo savo dukrytę Maddie Briann.

Matthew McConaughey ir Camila Alves

„Vaikelio gimdymas yra kruvinas, prakaituotas, „pirmykštis“ reikalas!, - sakė Matt'as po sūnaus Levi gimimo, - Turiu omeny, kad tai gražus, gal kiek laukinis reikalas.“

REKLAMA

Nicole Kidman ir Keith Urban


Nors Nicole jau buvo įsivaikinusi du vaikus su buvusiu vyru Tom Cruise'u, šiemet moteris pirmą kartą pagimdė. Liepos 7-ąją į pasaulį atėjo mergaitė Sunday Rose.

Brad Pitt ir Angelina Jolie

Garsiausi pasaulyje tėvai, turėję keturis vaikus, susilaukė dar dviejų. A. Jolie liepos 12-ąją pagimdė dvynius Vivienne Marcheline and Knox Leon.

Matt ir Luciana Damon

Holivudo aktorius M. Damon'as namuose visada yra apsuptas moterų. Vyras su žmona Luciana augina jųdviejų dukrą Isabella bei Luciana'os dukrą Alexia iš ankstesnės santuokos. Rugpjūčio 20-ąją pora susilaukė dar vienos dukters Gia Zavala.

REKLAMA

Gwen Stefani ir Gavin Rossdale

Rugpjūčio 21-ąją muzikos žvaigždė G. Stefani pagimdė sūnų Zuma Nesta Rock Rossdale'ą.

Mark Wahlberg ir Rhea Durham

Ši žavinga, noriai su žurnalistais bendraujanti pora susilaukė trečiojo vaiko. Rugsėjo 16-ąją pasaulį išvydo berniukas Brendan Joseph'as.

Usher ir Tameka Foster

Gruodžio 10-ąją dainininkas Usher ir žmona Tameka susilaukė antrojo sūnaus Naviyd Ely Raymond'o. Berniukas gimė praėjus vos metams po jo vyresniojo brolio gimimo.

Nuotraukos pateikiamos eilės tvarka


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų