REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrąją Kalėdų dieną (gruodžio 26 d.) klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami į klubą „Dr.Who“ reabilitacijai nuo šventinio persivalgymo.

REKLAMA
REKLAMA

Atsikratyti nuo mišrainės bei dešrų sukauptų „atsargų“ padės „Tabami“ gyvos klubinės muzikos projekto „No DJs“ nariai, kurie paruošė specialią kojas, rankas bei liemenį lankstančią programą.

REKLAMA

Klubo „Dr.Who“ organizatoriai skelbia radę tikrą panacėją nuo vienos didžiausių žmonijos nuodėmių – persivalgymo. Tai – itin energingi šokiai penktadienio vakarėlyje, kurio metu nė akimirkai sustoti neleis „No DJs“ komanda: „Tabami“ idėjinis vedlys bei „Skamp“ narys Vee Diawara kartu su perkusistu iš Italijos Riccardo Bondini bei Erica Jennings.

„No DJs“ savo pasirodymo metu į aikštelę paduoda gerą dozę „teisingai subalansuotos muzikinės mišrainės“: komandos nariai be didžėjaus pagalbos gyvai „maišo“ skirtingas dainas, taip sukurdami naujas žinomų hitų versijas.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikiniame pasaulyje toks dainų „kergimas“ vadinamas “mash-up”.  Paprastai tai daroma miksuojant vieno kūrinio instrumentinę dalį su kito vokaline. Pavyzdžiui, Madonos “Ray of light” bei pankroko legendomis „Sex Pistols“.

Visa tai penktadienį ant klubo „Dr.Who“ scenos „No DJs“ atliks gyvai. Pasitelkę į pagalbą žinomų melodijų šablonus, klavišinius, gitaras, mušamuosius bei perkusiją, naujausiomis technologijomis derindami elektroninės, džiazo, roko ir hip-hop’o muzikos stilius, jie gyvai „keps“ netikėtas žinomų kūrinių interpretacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginyje su bus galima išgirsti „AC/DC“ miksą su „Faithless“, „Daft Punk“ su „Nelly Furtardo“, „The Beatles“ su „Metallica“ bei daug kitų neįtikėtinų kombinacijų. Verta sužinoti, kaip roko ir hip-hop stiliaus dainos virsta šokiniais hitais.

Pirmą kartą „No DJs“ pasirodymo metu suskambės ir moteriškas vokalas – prie vaikinų prisijungs ir grupės „Skamp“ dainininkė Erica Jennings.

„Sveikatos specialistai nepataria eiti miegoti prisivalgius. Tokiai situacijai paruošėme tinkamą vaistą: ateikite iš širdies patrypti į klubą „Dr.Who“ pagal naujai suskambsiančias dainas“ – kvietė renginio organizatoriai. 


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų