REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas FBK „Kauno“ treneris – E. Riabovas

Lietuvos vicečempionas FBK „Kaunas“ šiandien pradėjo pasirengimą naujam sezonui. 17 valandą kauniečiai susirinko į pirmąją treniruotę, kuri vyks Dirbtinės dangos aikštėje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien „Kauno“ klubas surengė ir susirinkimą. Po jo „Kauno“ klubo direktorius Romualdas Kontrimas pranešė apie permainas trenerių štabe.

REKLAMA

„Mūsų komandos treneriais tapo Eugenijus Riabovas ir Darius Gvildys. Su Baltarusijos futbolo specialistais Andrejumi Zygmantovičiumi ir Aleksandru Brazevičiumi atsisveikinome“, – sakė R.Kontrimas.

Praėjusį sezoną 57 metų E.Riabovas dirbo „Šilutės“ vyriausiuoju treneriu, o šį penktadienį 38-ąjį gimtadienį švęsiantis D.Gvildys buvo jo asistentas.

„Nesitikėjau sulaukti pasiūlymo treniruoti „Kauną“. Apie tai sužinojau tik šiandien. Man tai buvo netikėtumas. Paskyrimas „Kauno“ treneriu mane, žinoma, nudžiugino“, – teigė E.Riabovas.

Jis jau yra dirbęs „Kauno“ strategu nuo 2005 metų balandžio 29 iki gegužės 2 d. ir nuo 2005 m. liepos 27 iki rugpjūčio 4 d. Tokias pat pareigas E.Riabovas ėjo nuo 2006 m. birželio 22 d. iki 2007 m. vasario 5-osios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų