REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) skelbia tarpinius balsavimo rezultatus, renkant „Erelių“ ir „Vilkų“ starto penketus „LKL Fastum Žvaigždžių dienai 2009“. Gruodžio 16 d. prasidėjusiame balsavime krepšinio aistruoliai aktyviai renka geriausius ir mėgstamiausius krepšininkus bei sprendžia, kurie treneriai jiems vadovaus.

REKLAMA
REKLAMA

Iki gruodžio 22 dienos savo nuomonę jau išreiškė 2394 lkl.lt svetainės lanktyojai.

Absoliučiu LKL žvaigždžių dienos balsavimo lyderiu kol kas yra jaunasis Kauno „Aisčių“ komandos vidurio puolėjas Donatas Motiejūnas. Krepšininkas, pretenduojantis į „Erelių“ starto penketą jau surinko 1886 balsus.

REKLAMA

Nedaug nuo talentingojo aukštaūgio atsilieka kitas pretendentas į „Erelių“ rinktinę – žalgirietis Jonas Mačiulis, kuriam lkl.lt lankytojai jau atidavė 1754 balsus. Trečioje vietoje žengia praėjusių metų “LKL Fastum Žvaigždžių dienos" balsavimo nugalėtojas, kitas „Žalgirio“ komandos atstovas Mantas Kalnietis su 1585 balsais.

„Vilkų“ rinktinėje sparčiai balsus renka „Lietuvos ryto“ ekipos žaidėjas Mindaugas Lukauskis (1340). Jam įkandin seka „Žalgirio“ puolėjai - Paulius Jankūnas (1293) ir amerikietis Lorenas Woodsas (1288). Tarp pirmaujančių krepšininkų taip pat patenka „Lietuvos ryto“ atstovas Chuckas Eidsonas (1145).

REKLAMA
REKLAMA

Atkakli ir įnirtinga kova vyksta ir tarp trenerių, kurie pretenduoja vadovauti „Erelių“ ir „Vilkų“ rinktinėms.

Krepšinio aistruoliai daugiausiai balsų skiria „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ strategams. Nedidele balsų persvara kol kas pirmauja Vilniaus komandos žaidimo dirigentas Rimas Kurtinaitis su 1342 balsais. Lkl.lt svetainės lankytojai norėtų, jog šis krepšinio specialistas vadovautų „Vilkų“ rinktinei.

Tuo tarpu „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas šiuo metu turi surinkęs 1326 balsus, ir, jei balsavimas baigtųsi šiandien, vadovautų „Erelių“ komandai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Balsavimas tęsis iki 2009 metų sausio 20 dienos.

Šiemet LKL krepšininkai suskirstyti į 1985 metais ir vėliau gimusius žaidėjus (iki 23 metų) – kandidatus į „Erelių“ komandą bei į 1984 metais ir anksčiau gimusius žaidėjus (24 metų ir vyresnius), galinčius atstovauti „Vilkams“. Kaip įprasta, kas išbėgs į aikštelę šių ekipų starto penketuose srendžia krepšinio aistruoliai, galintys balsuoti LKL interneto svetainėje. Aistruolių rankose ir sprendimas, kurie treneriai stos prie šių komandų vairo.

500-tas, 1000-sis ir t.t. balsavęs LKL interneto svetainėje, bus apdovanotas dviem bilietais į renginį.

REKLAMA

Sveikiname ir kviečiame visus krepšinio mėgėjus toliau rinkti savo numylėtinius, kuriuos visus būtinai išvysime „Fastum LKL Žvaigdžių dienos“ šventėje.

Įspūdingas Lietuvos krepšinio lygos sezono renginys, vienijantis geriausius LKL krepšininkus ir trenerius dar kartą grįžta į Šiaulius! 2009 metų vasario 21 d., „Šiaulių arenoje“, žiūrovai turės dar vieną galimybę išvysti ryškiausių LKL žvaigždžių ir pramogų pasaulio atstovų pasirodymus.

Po penkerių metų pertraukos, pajėgiausi LKL žaidėjai vėl bus suskirstyti pagal amžių į „Vilkų“ ir „Erelių“ komandas ir išmėgins jėgas tarpusavio rungtynėse. Taikliausi lygos tritaškių metikai varžysis dėl „LKL snaiperio“ titulo, o šokliausi žaidėjai demonstruos kūrybiškumą ir atletizmą dėjimo į krepšį konkurse „Oro karalius“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų