REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienuoliktos savaitės „Veidų lenktynių“ dešimtukas tarsi apibendrina Lietuvos garsenybių darbo ir gyvenimo pasiekimus 2008-aisias metais.

REKLAMA
REKLAMA

Štai dainininkė Gintarė Karaliūnaitė laiko veltui neleido: pakeitė gyvenamąją vietą, susirado naujos veiklos ir naują mylimąjį. Todėl ir metų pabaigoje ji turi ką prisiminti ir papasakoti žurnalistams.

REKLAMA

Tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime 2008-ieji buvo itin geri ir „sidabrinei“ buriuotojai Gintarei Volungevičiūtei.

Aistė Paškevičiūtė visada maloniai bendrauja su žurnalistais. Ir net yra jiems pažadėjusi atvirai papasakoti, kai į jos širdį pasibels nauja meilė. Todėl žurnalistai vis skambina Aistei ir klausia: „Gal jau pasibeldė..?“

Viktoras Uspaskichas žurnalistus vadina „tūpais“. Bet vis tiek nesibodi jiems pasakoti apie savo gerą gyvenimą. Nors Seimas neseniai nutarė patraukti politiką baudžiamojon atsakomybėn, jis per daug nenusimena. „Mano gyvenime buvo ir sunkesnių momentų...“ – sako Viktoras.

REKLAMA
REKLAMA

Jurgį Polujanską geltonoji spauda pastaruoju metu bando išskirti su žmona, skleisdama piktus gandus, esą verslininkas tuo metu, kai jo žmona Yalin Mey svečiavosi gimtojoje Kambodžoje, ėmė piktnaudžiauti gražių moterų draugija. Visa tai netiesa, sako Jurgis. Ir kaip argumentą pateikia liaudies posakį: „Lakstyti nuo vienos moters pas kitą - tas pats, kas bėgti nuo vilko pas mešką.“

Vis dėlto, žurnalistai ne tik ardo šeimas, bet ir paguodžia ištikus nelaimei. Neseniai iš „69 danguje“ narės Ingridos Martinkėnaitės „Mercedes Benz“ automobilio vagys išplėšė magnetolą. Spauda apie tai parašė: paguodė Ingridą, sugėdino vagis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiti šios savaitės „Veidų lenktynių“ dešimtuko svečiai (Natalija Zvonkė, Džordana Butkutė, Nerijus Juška, Eglė Mickevičienė) – tikri profesionalai, mokantys savo veidą išryškinti tiek, kiek reikia. Didelė tikimybė, kad geltonoji spauda jų nepamirš ir 2009 metais.



Kas yra „Veidų lenktynės“?

Arčiausiai „Veidų lenktynių“ dešimtuko ribos liko:

Dainininkas Deividas Zvonkus

Dainininkas Stano

„Olialia“ mergaitė Oksana Pikul

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų