REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klube „Global“ – dovanų išpakavimo maratonas

Ateinančią šventinę savaitę Klaipėdos klube „Global“ vyksiančiose eglutėse galėsite atplėšti gausybę muzikinių dovanų dėžučių, prikimštų naujausio house, audringo drum‘n‘bass, instrumentinės šokių muzikos ir dar daugiau įvairybių, kurių parūpino klubinėtojų Kalėdų Senis.

REKLAMA
REKLAMA

Visus metus aktualiausią muziką publikai tiekęs klubas pasirūpino ir galingu Advento kalendoriumi. Gruodį prie „Global“ pulto stojo klaipėdiečių numylėtinis James Zabiela, svečias iš tolimosios Australijos Laurent Dupré bei klubo siela Mindaugėlis, surengęs solinį vakarėlį. O po Kūčių startuos didysis pramogų savaitgalis. Kokios dar bėdos? Atėjo Kalėdos!

REKLAMA

Ketvirtadienis. Startas

Ketvirtadienį, gruodžio 25-ąją, didžiojoje salėje šeimininkaus Kauno didžėjų trijulė. Pultą dalysis vieni garsiausių Lietuvos šokių muzikos atlikėjų – meistriškais house ir progressive setais šlovę pelnę Marius Ivanoff, Kastis Torrau ir Donatello. Pastarąjį bičiulių ir kūrybos bendradarbių duetą, beje, galite sveikinti ne tik didžiųjų metų švenčių proga.

Šiemet lietuviška įrašų kompanija „Pro-Duce Records“, kurios produkcija prieinama didžiausių pasaulio virtualių elektroninės šokių muzikos parduotuvių pirkėjams, išleido Kasčio singlą „Modern Dream“.

REKLAMA
REKLAMA

Prodiuserio duonos ragauja ir Donatello, šiemet klausytojams pristatęs puikių atsiliepimų sulaukusį debiutinį kūrinį „Snow“. Singlo su keliais remiksais pavidalu jis pasaulį išvys 2009-ųjų pradžioje. Vėliau planuojama išleisti bendrą Kasčio Torrau ir Donatello kūrinį „Peru“.

Mažosios salės nuotaikomis rūpinsis klubo rezidentai Blackie ir Small Town Boy bei dažni „Global“ svečiai – grupė „InCulto“, atsivežanti linksmiausių savo hitų gyvo garso programą.

Penktadienis. Dramenbeisas


Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, klube šeimininkaus uostamiesčio laužytų ritmų propaguotojai, kurių šūkis – „No Christmas Without D‘N‘B Business“. Pirmasis prie pulto stos jau ketverius metus didžėjaujantis Don Pablo, kurio širdis atiduota nenuvalkiotam ragga jungle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po apšilimo estafetę perims dramenbeiso vakarėlių rengėjas, komandos „Quartering“ lyderis Basstorm ir tikriesiems šalies hiphopo fanams puikiai pažįstamas MC Cnop, rengiantys neįprastą šou: rimuotojas savo tiesas skelbs skambant lengvesniam drum‘n‘bass. Kuo toliau, tuo Basstorm seto skambesys eis sunkyn.

Su techno drum‘n‘bass programa vakarėlyje pasirodys kitas „Quartering“ narys Arthur (buvęs D Evil), galintis pasigirti ne tik pavydėtina vinilo fonoteka, bet ir tobulumo aukštumų link besiveržiančia miksavimo technika.

REKLAMA

„Orientuojamės į kokybę. Mums svarbiausia – muzika ir bendravimas su publika, be jokių perteklinių blizgučių, – užtikrino vakaro rengėjas Basstorm, šiemet ne tik organizavęs vakarėlius, bet ir ėmęsis naujojo, technomuzikos, projekto. – Per šiuos metus klaipėdiečiai drum‘n‘ bass atlikėjai gerokai pažengė į priekį, tad tikrai turime, ką parodyti publikai!“

Šeštadienis. Tortadienis

Gruodžio 27-ąją ateikite padėti „Global“ rezidentui Manchini užpūsti žvakutes ant gimtadienio torto. Trečiąją dešimtį įpusėjęs didžėjus džiaugiasi gimęs per patį žiemos švenčių įkarštį.

REKLAMA

„Visų nuotaika tokiu metu būna pakylėta, ir man džiugu aplink matyti linksmus draugus, – savo situacijos pranašumus vardijo didžėjus, kuriam praėję metai buvo kupini pasirodymų, kelionių ir pramogų. – Pastaruoju metu klausausi vis daugiau breakbeat stiliaus muzikos. Randu tikrai gražių kūrinių, kuriuos smagu įmaišyti į savo setą per patį vakarėlio įkarštį, šitaip tarsi pakeliant klausytojus vienu laipteliu aukščiau linksmybių skalėje. Kaip visada, improvizuosiu miksuodamas tech house, techno bei breakbeat perliukus.“

Manchini talkins iš Portugalijos į Lietuvą gyventi atvykęs didžėjus Angello Zouk bei Mindaugėlis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų