REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus policija surado nevykėlį plėšiką, prieš porą savaičių nesėkmingai bandžiusį apiplėšti du banko filialus. Pasak pareigūnų, šis įtariamasis yra ekonominės krizės auka.

REKLAMA
REKLAMA

30-mečiui vilniečiui J.O. įtarimai pareikšti užvakar. Jis nesuimtas. Pasak sostinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus viršininko Sigito Šemio, šis žmogus nepriskirtinas prie užkietėjusių nusikaltėlių, nors kitados ir buvo patekęs į teisėsaugininkų akiratį dėl sukčiavimo.

REKLAMA

Pareigūnai, kol kas negalintys atskleisti tyrimo detalių, sako, jog vyras pabandė imtis plėšikavimo patekęs į itin sunkią padėtį dėl ekonominės krizės.

Gruodžio 5-osios vakare, apie 18 val. 45 min., kaukę užsimaukšlinęs J.O. užėjo į Didlaukio gatvėje esantį banko „Snoras“ kioską ir pagrasino ten dirbusiai moteriai revolveriu. Tačiau net šūviai neprivertė banko darbuotojos atidaryti tarnybinių patalpų durų. Nieko nepešęs plėšikas paspruko.

REKLAMA
REKLAMA

Po pusvalandžio jis pabandė apiplėšti „Snoro“ filialą Fabijoniškių gatvėje. Čia irgi pašaudė ir vėl nieko nepešęs pabėgo.

Kol kas J.O. revolveris nerastas, todėl neaišku ar tai kovinis ginklas. Šūviai paliko pėdsakus ant storo tvirto stiklo, skiriančio banko darbuotojas nuo klientų, tačiau pertvaros šūvius atlaikė.

Manoma, kad J.O. veikė vienas, be bendrininkų. Dabar jam gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 10 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų