REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Istorija, į kurią įsivėlė buvęs Seimo narys, į Plungės rajono tarybą išrinktas gydytojas psichiatras Visvaldas Nekrašas, įgavo netikėtą tęsinį. Užvakar paryčiui jis iškviestų policininkų akivaizdoje iš savo namų išstūmė ir iškeikė nuogą kolegę, kuri jį prieš kelias dienas buvo apkaltinusi smurtu.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę Plungės gyventojai ekonominės krizės temą nustūmė į antrą planą. Tačiau pagrindine miesto naujiena netapo žinia, kad Plungė kitais metais bus tituluota šalies kultūros sostine. Viską užgožė žinomo mediko ir politiko, buvusio parlamentaro V.Nekrašo „žygdarbiai“.

REKLAMA

Užvakar apie 4.45 val. rajono tarybos narys, UAB Plungės sveikatos centro gydytojas psichiatras V.Nekrašas į savo namus Noriškių kaime iškvietė policiją ir medikus. Atskubėję pareigūnai negalėjo patikėti tuo, ką pamatė.

„V.Nekrašas per namo garažo vartus į lauką išstūmė visiškai nuogą moterį ir viešai ją įžeidinėjo. Galiu pasakyti, kad gydytojo žodžiai tikrai nebuvo garbingi. Kiek žinau, visa Plungės visuomenė yra labai pasipiktinusi tokiu jo elgesiu“, - sakė laikinai Plungės rajono policijos komisariato viršininkės pareigas einanti Dangirutė Jurkuvienė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuoga šaltyje atsidūrusi moteris perduota atvykusiems greitosios medicinos pagalbos brigados medikams, šie ją nuvežė į ligoninę. Pareigūnai patvirtino, kad taip V.Nekrašas pasielgė su kolege 32 m. UAB Plungės sveikatos centro slaugytoja Raimonda M.

„Buvo viešas įžeidimas. Surinksime medžiagą ir tada spręsime, ką daryti. Manau, kad ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio tikrai nebus pradėtas. Greičiausiai pasiūlysime moteriai kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka“, - sakė D.Jurkuvienė.

Įvykio metu V.Nekrašo žmonos, UAB Plungės sveikatos centras direktorės ir taip pat rajono tarybos narės Irenos Nekrašienės, nebuvo. Ji šiuo metu atostogauja ir yra išvykusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Respublika“ rašė, kad savaitės pradžioje Plungės policininkai gavo pranešimą iš miesto ligoninės apie smarkiai sumuštą moterį. Ši moteris buvo minėta slaugytoja Raimonda M. Ji medikams pasakojo, kad prieš ją smurtą savo darbo kabinete panaudojo gydytojas psichiatras V.Nekrašas.

Gavę nukentėjusiosios pareiškimą ir per kelias dienas išsiaiškinę incidento aplinkybes, policininkai ikiteisminį tyrimą pradėti atsisakė. Slaugytojai tada pasiūlyta kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.

Plungės rajono merė Elvyra Valerija Lapukienė vakar „Respublikai“ sakė, kad toks politiko elgesys tikrai nepriimtinas, tačiau esą daug svarbiau sužinoti jo priežastis.

REKLAMA

Elvyros Valerijos Lapukienės, Plungės rajono merės komentaras:

Kol kas jokios oficialios informacijos neturiu. Išsiaiškinsime, kodėl tarybos narys taip pasielgė, ir tada spręsime, ką daryti. Taryboje yra etikos komisija, ji ir pasidomės. V.Nekrašas kartais pasielgdavo „aštriai“. Tačiau pastarasis jo elgesys yra nepriimtinas.

Darius Čiužauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų