REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendiniam Vilniaus „Žalgiriui“ niekaip nepavyksta pakilti iš pelenų. Bene sunkiausius laikus per visą klubo istoriją išgyvenančių žalgiriečių finansinė padėtis nejuda iš mirties taško – jei neįvyks kalėdinis stebuklas, žaidėjai didžiausias metų šventes sutiks taip ir nesulaukę nuo gegužės mėnesio negaunamų atlyginimų.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas „Balsas.lt“ pasiteiravo „Žalgirio“ futbolo ekipos vyriausiojo trenerio Mindaugo Čepo apie dabartinę komandos situaciją, bet jauniausias „A lygos“ strategas niekuo pradžiuginti negalėjo.

REKLAMA

– Ar turite kokių naujienų apie klubo finansinę padėtį? – „Balsas.lt“ paklausė M. Čepo.

– Net nežinau, ką pasakyti. Nieko naujo, viskas lygiai taip pat, kaip buvo ir prieš dvi savaites ar dar anksčiau: mums žadama, o mes laukiame.

– Kokios dabar žalgiriečių nuotaikos? Ar jie iki švenčių taip ir nebesulauks pinigų?

– Kadangi pas mus dabar atostogos, su žaidėjais tenka mažiau bendrauti. Bet jie paskambina, teiraujasi dėl pinigų, juk šventės ant nosies. Gaila, bet panašu, kad atlyginimų šiais metais jau nebesulauksime.

REKLAMA
REKLAMA

– O ar klubo paskutiniu metu neapsikentęs nepaliko nė vienas žaidėjas?

– Kol kas nepaliko, bet kas ten žino, kaip bus ateityje. Visko gali būti, kad kažkas ir paliks.

– Minėjote, kad „Žalgirio“ administracijos direktorė Aida Dudonienė turėjo važiuoti į Maskvą aiškintis situacijos. Ar tas vizitas jau įvyko?

– Ne, jis buvo nukeltas kuriam laikui. Atrodo, direktorė į Maskvą dabar ruošiasi kitą savaitę ar dar kitą.

– Pats praėjusią savaitę viešėjote Ispanijoje. Koks buvo tos kelionės tikslas? Ar likote patenkintas vizitu?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Taip, tikrai lankiausi Ispanijoje ir likau labai patenkintas tuo, ką ten pamačiau. Girdėjome, kad ten geros sąlygos treniruočių stovykloms, todėl norėjau pats įsitikinti tuo. Deja, viskas atsiremia į finansus, taigi neaišku, ar mums pavyks ten nuvykti pasitreniruoti.

Priminsime, kad atlyginimų išmokėjimas „Žalgirio“ žaidėjams nutrūko tuomet, kai už grotų Maskvoje atsidūrė kontroversiškai vertinamas klubo prezidentas Vadimas Kastujevas, kuris kaltinamas reketu.

Vis dėlto nepaisant to, jog antroje sezono dalyje žaidė už dyką, „Žalgirio“ futbolininkai šių metų „A lygos“ pirmenybes užbaigė garbingoje penktoje pozicijoje.

Belieka tik tikėtis, kad sostinės pasididžiavimui pavyks išspręsti visas finansines problemas ir kitais metais parodyti dar brandesnį žaidimą bei iškovoti dar aukštesnę vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų