REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė 30-metį vyrą, kuris prieš dvi savaites nesėkmingai mėgino apiplėšti banko ,,Snoras“ kioskus Baltupių ir Fabijoniškių rajonuose.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 5-sios vakarą į Didlaukio gatvėje esantį banko filialą įsiveržė kaukėtas jaunuolis. Jis 30-metei operatorei B.D. grasindamas ginklu reikalavo pinigų. Jų negavęs, patalpoje iššovė ir pasišalino. Banko darbuotoja spėjo nuspausti pavojaus mygtuką ir pasislėpė.

REKLAMA

Nepraėjus nė pusvalandžiui tas pats plėšikas įsiveržė į Fabijoniškių gatvėje esantį į banko filialą. Grasindamas 24 metų operatorei D. G. ginklu, taip pat reikalavo pinigų. Jų negavęs, iššovė į stiklą ir pasišalino.

Ikiteisminio tyrimo metu policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai nustatė, kad abu kartus kioskus apiplėšti bandė tas pats asmuo.

Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, surinkus pakankamai įrodymų, ketvirtadienį sostinės gyventojui J.O. buvo pareikšti įtarimai dėl pasikėsinimų apiplėšti banko filialus panaudojant šaunamąjį ginklą.

Už šių nusikaltimų padarymą Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimo bausmę nuo dviejų iki dešimties metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų