REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas populiariausių miuziklų pasaulyje „Paryžiaus katedra“ milžiniško susidomėjimo susilaukė ir mūsų šalyje. Garsiausių atlikėjų lietuviškai dainuojamas arijas jau panoro išgirsti daugiau žiūrovų, nei talpina didžiausios šalies arenos. Vilniuje ir Kaune skelbiami papildomi „Paryžiaus katedros“ koncertai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiame miuzikle istorija apie meilę ir aistrą, kuri liepsnojo XV a. Paryžiuje, papasakota išties įspūdingai. Sausakimšoje Kauno sporto halėje susirinkę žiūrovai taip įdėmiai stebėjo vyksmą scenoje, kad nesigirdėjo, net jų alsavimo. Tiesiog nuščiuvę žmonės ryte rijo ausimis ir akimis vaizdus bei garsą, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Didinga netradicinė scenografija, įspūdingi šviesos efektai. Uždaroje erdvėje buvo panaudoti panoraminio garso efektai. Aktoriai vilkėjo originalius spalvingus ir tikroviškus kostiumus, buvo „pasidabinę“ nepriekaištingu grimu.

Miuziklui pasibaigus užkulisiuose buvo girdėti laimės šūksniai. Aktoriai ir atlikėjai sveikino vieni kitus. Pagrindinį - Kvazimodo – vaidmenį sukūręs dainininkas Mantas Jankavičius dar apimtas euforijos ir susijaudinęs šūktelėjo: „Esame labai laimingi!“

REKLAMA
REKLAMA

Jaunoji dainininkė Evelina Anusauskaitė po premjeros susijaudinusi savo mamai pasakojo, kad buvo ir nesklandumų, kurie nėra esminiai, bet įdomūs. Pavyzdžiui, užkulisiuose dingo Kvazimodo karūna, kurios ieškojo ne pagal scenarijų iš scenos pasišalinę du pagrindinių vaidmenų atlikėjai...

Nuo vaizdų apsalusi publika tą vakarą tikrai nepastebėjo jokių nesklandumų. Po premjeros visi, kas tą vakarą buvo Kauno sporto halėje, plojo atsistoję ir aikčiojo seniai nematę nieko panašaus.

Jurgita Rancevienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų