REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šviesiaplaukių „Olialia“ gražuolių būryje – šiek tiek egzotikos. Savaitės pretendentės fotosesijoje nusifotografavusi tamsiaodė Kristina Obiang taip pat svajoja persijuosti „Olialia“ mergaitės juosta.

REKLAMA
REKLAMA

„Gerai žinojau šį projektą ir man jis atrodo labai įdomus, vienijantis gražiausias lietuvaites. O aš save taip pat laikau lietuvaite, todėl ir nusprendžiau papildyti šių žavių merginų gretas“, - sakė vos prieš porą mėnesių į Lietuvą iš Ukrainos gyventi atsikrausčiusi mergina.

REKLAMA

www.olialia.lt patalpintos seksualios Kristinos fotosesijos nuotraukos, jos taip pat kasdien spausdinamos skaitomiausiame Lietuvos dienraštyje „Vakaro žinios“. Ši egzotiška gražuolė nepraslydo žmonėms pro akis – dėl jos jau verda aistros. „Man patinka jaustis išskirtine ir būti pastebėtai. Atvykusi į Lietuvą sulaukiu išties daug dėmesio“, - tvirtino žavioji tamsiaodė.

Kristina, kurios mama bei močiutė yra lietuvės tvirtina visada mylėjusi šią šalį. „Kai buvau maža, daug laiko praleisdavau Vilkaviškyje, kur gyvena mano močiutė. Gal todėl dabar puikiai kalbu lietuviškai“, - sakė ir mūsų nacionalinės virtuvės gerbėja. Ji jau seniai svajojo atvykti gyventi į Lietuvą.

„Dabar Vilniuje gyvenu visai viena ir bandau siekti karjeros, išsikovoti savo vietą po saule“, - atskleidė gražuolė. Ją jau visai netrukus bus galima pamatyti ir laidoje „Ambrozija TV“ - Kristina tapo viena iš šios laidos vedėjų.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų