REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl sporto pamišęs naujasis JAV prezidentas Barackas Obama į savo komandą surinko žmones, kurie, jo teigimu, sudaro „geriausiai krepšinį žaidžiantį prezidento kabinetą per visą Amerikos istoriją“, rašo „The Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinis prie B. Obamos komandos prisijungė 44 metų Arne Duncanas, kuris tapo švietimo sekretoriumi. Buvęs vienu iš Harvardo universiteto krepšinio komandos kapitonų A. Duncanas vėliau savo profesionalaus krepšininko karjerą kurį laiką tęsė Australijoje.

REKLAMA

64 metų generolas Jamesas Jonesas, kuris taps patarėju nacionalinio saugumo klausimais, anksčiau yra žaidęs Džordžtauno universiteto komandoje puolėju. 57 metų naujasis generalinis prokuroras Ericas Holderis buvo Peglegso mokyklos Niujorke komandos kapitonas, o vėliau rungtyniavo Kolumbijos universiteto ekipoje.

45 metų Susan Rice, kuri taps naująja JAV ambasadore prie Jungtinių Tautų, savo vidurinėje mokykloje buvo laikoma tikra krepšinio žvaigžde, tačiau mieliau pasuko į politiką.

Pats B. Obama žaidė krepšinį Honolulu mokykloje ir buvo pravardžiuojamas „Bariu O'Bomberiu“ dėl savo puikaus metimo pašokus. Būsimasis JAV prezidentas ir dabar reguliariai žaidžia krepšinį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų