REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausių Klaipėdos miesto sportininkų rinkimai artimiausius kelerius metus gali vykti be ilgamečio jų laureato sunkiaatlečio Ramūno Vyšniausko. Jo treneris ir tėvas Bronislovas Vyšniauskas įsižeidė, kad olimpinėse žaidynėse savo gerbėjus nuvylusį sunkiaatletį rinkimuose pranoko lengvaatletė Lina Grinčikaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji vieta geriausių uostamiesčio sportininkų rinkimuose papiktino B.Vyšniauską. Jis kartu su sūnumi bei ketvirtą ir penktą vietas užėmusiais auklėtiniais - Modestu Šimkumi ir Artūru Skavičiumi – į šventę neatvyko ir ateityje žadėjo ignoruoti visus panašius rinkimus.

REKLAMA

Jaučiasi neįvertinti

„Be abejo, jaučiu nuoskaudą. Šiais metais Europos čempionate Ramūnas iškovojo aukso ir du sidabro medalius, tačiau pasirodo, kad 14 vieta olimpinėse žaidynėse yra aukštesnė už medalius, - piktinosi B.Vyšniauskas. - Galbūt pirmą ir paskutinį kartą iškovojome tokią aukštą vietą, tačiau Klaipėdai medalių apskritai nereikia. Net grįžusių iš Europos čempionato mūsų niekas nepagerbė“.

Pekino olimpinėse žaidynėse sunkiosios atletikos varžybose R.Vyšniauskas dėl traumos savo pasirodymo nebaigė.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos olimpinės misijos Pekino žaidynėse vadovas Algirdas Raslanas pripažino, kad sportiniu atžvilgiu R.Vyšniausko rezultatai yra aukštesni. Tačiau Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius nenuvertino ir L.Grinčikaitės laimėjimo ir pažymėjo, kad jis labai svarbus sprinto rungties vystymuisi Lietuvoje.

Garbės nedaro

„Manau, kad sporte dėl tokių dalykų nereikėtų įsižeisti. Pasižiūrėkime, kaip garbingai elgiasi Virgilijus Alekna“, - B.Vyšniauską etikos mokė A.Raslanas. Jis pripažino, kad geriausių sportininkų rinkimuose didelę sėkmės dalį nulemia populiarumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pekino olimpinėse žaidynėse prestižiškiausioje lengvosios atletikos rungtyje - 100 m sprinte – pusfinalį pasiekusios ir galutinėje įskaitoje 14 vietą užėmusios L.Grinčikaitės tokie sunkiaatlečių pareiškimai neįskaudino. Pasak jos trenerio Edmundo Norvilo, klaipėdiečiai jau yra pripratę prie kardinalių B.Vyšniausko pasisakymų.

„Man visa tai juokinga. Tikrai neįsižeidžiau, - į žodžių karą su B.Vyšniausku nenorėjo veltis E.Norvilas. - Aš sakau: „Nepavydėk kitam ir pats turėsi“. Tokiems žmonėms reikia duoti kelią“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų