REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto tarybos narė Genovaitė Karolina Meilūnienė, iš valdančiosios „tvarkiečių“ frakcijos perėjusi į opozicinių liberalcentristų gretas, išbraukta iš partijos „Tvarka ir teisingumas“ gretų.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė „Tvarkos ir teisingumo“ frakcija, G.K.Meilūnienę pašalinta todėl, kad „veikė prieš savo partijos ir frakcijos narius, nevykdė frakcijos priimtų sprendimų ir partijos įsipareigojimų rinkėjams, prioritetą skyrė savo asmeniniams interesams“.

REKLAMA

„Tvarkiečiai“ kaltina G. K. Meilūnienę kartu su kitais tarybos opozicijos atstovais pasirašius reikalavimą atstatydinti iš mero pareigų tuometinį bendrapartietį Juozą Imbrasą.

Vilniaus miesto tarybos frakcija tvirtina pašalinusi iš savo gretų prie liberalcentristų frakcijos prisijungusią G.K.Meilūnienę vienbalsiai.

Vilniaus savivaldybės tarybos narė G. K. Meilūnienė perėjo iš valdančiosios „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos į opozicinę liberalcentristų frakciją dėl, anot pastarųjų, „netvarkos Kalvarijų turgavietę administruojančioje savivaldybės įmonėje „Šnipiškių ūkis“, taip pat neefektyvaus ir neskaidraus Vilniaus miesto valdymo“.

REKLAMA
REKLAMA

Į frakcijos gretas įsiliejus G. K. Meilūnienei, liberalcentristai sostinės taryboje turi 10 atstovų. Be perbėgėlės „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijoje liko taip pat 10 narių.

Taryboje taip pat yra 6 Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovai, 5 socialdemokratai, 4 Liberalų sąjūdžio atstovai, 10 konservatorių, 5 vietas turi Nepriklausoma frakcija. Buvęs socialdemokratas Algirdas Paleckis nepriklauso jokiai frakcijai.

Sostinės taryboje iš viso yra 51 narys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų