REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Profesionali kostiumo dizainerė Genutė Žalienė stoja į talką visiems pasiklydusiems madoje ir pradeda rašyti savo blogą, kuriame iš pirmų lūpų dalins stiliaus patarimus lietuvaitėms.

REKLAMA
REKLAMA



www.olialia.lt
portale rašomame tinklaraštyje dizainerė ne tik dalinsis savo žiniomis apie madą, naujausias ir įdomiausias tendencijas, bet ir pastebėjimais apie garsenybių ar paprastų žmonių stilių. „Atsakinėsiu ir į skaitytojų klausimus, dalinsiuosi su jais savo žiniomis“, - pasakojo dizainerė Genutė Žalienė, nuolatos bendradarbiaujanti su „Olialia“ projektu.  

REKLAMA

Gerą nuotaiką ir pasitikėjimą savimi savo bloge ketinanti skleisti dizainerė naująją savo veiklą pradėjo... konkursu! Skaitytojai kviečiami pasidalinti mintimis apie tai, kuo artimuosius galima nustebinti, jeigu piniginė neplyšta prigrūsta banknotų arba apie tai, kaip neprarasti geros nuotaikos ir ištverti garsiąją krizę.

O kol kas savo bloge dizainerė G. Žalienė jau atskleidė, kas buvo jos įkvėpimo šaltinis kuriant 2009 m. „Vakaro žinių“ kalendorių – tai praėjusio šimtmečio vidurį užvaldžiusios „pin up“ stiliaus merginos. „Tokios ir šio kalendoriaus merginos – žavingos ir paslaptingos vilioklės, o ne seksualiomis pozomis išsiraičiusios amazonės“, - sakė dizainerė.  

„Tik gaila, kad dėl darbų gausos blogo rašyti negalėsiu taip dažnai kaip norėčiau. Na, bet bent kelis kartus per savaitę savo skaitytojus pradžiuginsiu naujienomis iš mados pasaulio“, - pridūrė G. Žalienė.

Aušra Prasauskaitė



Genutė Žalienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų