REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas valymo pauslaugas teikiančios įmonės „Blitz.lt“ prašymu areštavo verslininkui Laimučiui Pinkevičiui priklausantį UAB „Ranga IV“ turtą ir sąskaitą.

REKLAMA
REKLAMA

„Blitz.lt“ į teismą kreipėsi dėl beveik 50 tūkst. Lt skolos už suteiktas paslaugas bei delspinigius. „Ranga IV“ daugiau nei tris mėnesius vėlavo susimokėti už suteiktas paslaugas.

REKLAMA

Teismo priimtas įsakymas, kuriuo taikomos laikinosios apsaugos priemonės areštuojant „Rangos IV“ turtą ir sąskaitą, įsigalios po 20 dienų.

Didžiausia nekilnojamojo turto bendrovė Lietuvoje su finansiniais sunkumais susidūrė šalyje prasidėjus nekilnojamojo turto krizei.

Vtv.lt primena, kad „Blitz.lt“ nėra vienintelė bendrovė, su kuria „Ranga IV“ nepajėgia atsiskaityti.

Į Vilniaus apylinkės 1-ąjį teismą dėl šios bendrovės skolų gruodį taip pat kreipėsi ir dar trys kompanijos - „Aransa“, „Biznio mašinų kompanija“ bei „Manjana“.

Vienas pirmųjų viešai prabilęs L. Pinkevičiaus bendrovės skolas buvo įmonės „Montuotojas“ generalinis direktorius Alfonsas Jaras. Anot jo, „Ranga IV“ „Montuotojui“ yra skolinga maždaug 2 mln. litų. Po šio pareiškimo buvo paskelbta, jog dalis skolos buvo gražinta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų