REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Valdas Adamkus džiaugiasi, kad jo patarėjai kviečiami dirbti viceministrais ir žada, jei prireiks, kviestis naujų pagalbininkų.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš džiaugiuosi, kad mano štabas yra tiek geras, kad ministrai kviečiasi juos savo pagalbininkais viceministrais. Tai parodo jų kompetenciją, pajėgumą, nesidairant kur nors kitur, bet renkantis iš Prezidentūros“, - pirmadienį žurnalistams sakė V.Adamkus, komentuodamas pranešimus, kad jo patarėjai taps krašto apsaugos bei švietimo ir mokslo viceministrais.

REKLAMA

Paklaustas, ar versis su likusiais patarėjais, ar kvies naujų, V.Adamkus sakė, kad „Lietuvoje turime dar daug puikių žmonių, ir tą pagalbą, kuri reikalinga bus, mes labai greitai susirasime“.

„Jeigu matysime, kad negalime išsiversti su tais (patarėjais - BNS), kuriuos turime štabe, aišku, vieną kitą teks pasikviesti“, - pridūrė prezidentas.

Iki šiol Prezidentūros ryšius su Seimu ir Vyriausybe kuravęs Vytautas Umbrasas tapo KAM viceministru, o Kultūros, mokslo ir ugdymo grupėje patarėja dirbanti Nerija Putinaitė nuo naujųjų metų pradės dirbti švietimo ir mokslo viceministre.

Taip pat pranešama, kad prezidento komandą nuo sausio 1-osios paliks Kultūros, mokslo ir ugdymo grupės vadovė patarėja Irena Vaišvilaitė.

I. Vaišvilaitė BNS pirmadienį sakė grįžtanti į savo ankstesnį darbą, kuriame nuo 2004 metų dirbo antraeilėse pareigose - Vilniaus universiteto Istorijos fakultetą, kuriame dėsto kukltūros istoriją.

Antroji V.Adamkaus penkerių metų kadencija baigsis kitų metų liepą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų