REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį buvo sudėlioti paskutiniai taškai dėl Klaipėdos apskrities viršininko administracijos vadovybės.

REKLAMA
REKLAMA

Nutarta, jog apskričiai vadovaus Tautos prisikėlimo partijos (TPP) atstovas: kol kas vieninteliu jos kandidatu įvardijamas Neringos vicemeras Arūnas Burkšas. Jo pavaduotojas bus Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio (LRLS) delegatas: siūlomas Artūras Šulcas.

REKLAMA

Apie derybų rezultatus „Vakarų ekspresui“ patvirtino LRLS pirmininkas Eligijus Masiulis.

A. Šulcas jau pakviestas šiandien dalyvauti Vyriausybės posėdyje, kuriame ministras pirmininkas ir paskirs apskričių vadovus.

A. Vaišvila sėkmę bandė rinkimuose į Seimą, į kurį jis nepateko, užtai rinkimų rezultatai lėmė, kad politikui atsivėrė durys į Klaipėdos miesto tarybą

Mūsų dienraščiui galutinių duomenų dėl TPP atstovo nepavyko gauti - savaitgalį tiek A. Burkšas, tiek TPP lyderis, Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas telefonais neatsiliepė.

REKLAMA
REKLAMA

A. Šulco išėjimas į apskrities viršininko administraciją reikš, kad keisis ir politiniai postai Klaipėdos savivaldybės taryboje: reikės išsirinkti naują LRLS frakcijos seniūną bei opozicijos lyderį.

Vietoje A. Šulco į Tarybą pagal sąrašą ateis dirbti Audrius Vaišvila. Jis „Vakarų ekspresui“ patvirtino tokius savo tikslus. Šis verslininkas prieš tai nesėkmingai dalyvavo šių metų rinkimuose į Seimą.

Neoficialiai teigiama, kad LRLS frakcijos Taryboje seniūne gali būti siūloma tapti Alinai Velykienei, o opozicijos lyderio vaidmens taip pat gali imtis arba ji, arba Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Klaipėdos skyriaus pirmininkas Naglis Puteikis.

Denisas Nikitenka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų