REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Itin sėkmingai įveikęs pirmąjį metų laiką džiazo improvizacijų ciklas „Campari Jazz Sessions“ ir žiemos pirmadienius kviečia praleisti senas gyvo garso tradicijas menančiame klube „Woo“.

REKLAMA
REKLAMA

Jau ateinantį pirmadienį, gruodžio 15-ąją, čia lietuviškas pajėgas sustiprins talentas iš Italijos.

REKLAMA

Pirmadieninio „džem sešino“ sudėtis – gitaristas Eduardas Armonas, būgnininkas Marius Aleksa, saksofonininkas Leonardas Pilkauskas ir kontraboso meistras iš Italijos Francesco Angiuli.

Eduardas Armonas – universalus muzikantas, žinomas gitaristas, „Apple” specialistas, graibstomas daugybės grupių bei projektų. Eduardas dažnai koncertuoja su grupėmis „El Quadro“ bei „D’Orange“, vokalistais Baiba Skurstene, Vaidu Baumila ir kitais.

REKLAMA
REKLAMA

Marijus Aleksa – jaunas Lietuvos džiazo profesionalų atstovas, vienas ryškiausių ir įdomiausių šalies būgnininkų, grojantis tiek tradicinį džiazą, tiek fusion, funk, hiphopą. Marių scenoje galima išvysti su „D'Orange“, „Dublicate“, „Brassbastardz“, „Saga Quartet“, taip pat su Leon Somov ir Jazzu bei daugybe kitų džiazistų.

Leonardas Pilkauskas – tikras vilnietis, šiuo metu saksofono meną studijuojantis Olandijoje. Lietuvoje artistas pasirodo su projektu „Independent Artist Ensemble“ bei grupe „2Good“. Beje, būtent Olandijoje Leonardas susipažino su ketvirtuoju pirmadienio atlikėju Francesco, su kuriuo dažnai muzikuoja įvairiuose ansambliuose bei projektuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pietų Italijoje gimęs Francesco Angiuli obojumi groti pradėjo vos penkerių, vėliau šį instrumentą išmainė į pianiną. Paaugęs studijavo klasikinį kontrabosą bei pasirinko elektrinį bosą ir pradėjo groti įvairiuose rock, pop, jazz ir elektroninės muzikos ansambliuose. Francesco dalyvavo festivaliuose Olandijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Slovėnijoje, Turkijoje, Vokietijoje,  Lenkijoje, Kroatijoje, o gimtojoje Italijoje yra laimėjęs prestižinį prizą konkurse „Baronissi Jazz 2001“.

Francesco yra grojęs su tokiais atlikėjais, kaip Joao Lobo, Walter Woolf, Chris Johansen, Andreas Fryland, Miguel Rodriguez, Rodolfo Neves, Fabrizio Scarafile, bet ir tokiais patyrusiais kaip Teddy Charles, Steve Grossman, Evan Parker, Jim Mc Nelly, Rachel Gould, Peter Beets, Juray Stanik, Benjamin Herman, Simon Righter,Tommy Smith, Pino Iodice, Max Ionata. Į Lietuvą boso profesionalas atvyksta pirmą kartą!

Trys jaunosios Lietuvos džiazo kartos atlikėjai ir jų kolega iš Italijos „džiamins“ pirmadienį, gruodžio 15-ąją, nuo 21 valandos, ciklo „Campari Jazz Sessions“ renginyje. Kiek anksčiau klubo „Woo“ publiką jaukins didžėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų