REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė krizę išgyventų ir be kvietimų koncertuoti. Savaitgalį sostinės parodų centre „Litexpo“ vykusioje mugėje „Šventė 2008“ atlikėja pirmąsyk prekiavo savo kurtais rankų gamybos kremais.

REKLAMA
REKLAMA

„Per koncertų maratoną dėl grimo labiausiai nukenčia veido oda, nuolatinis šukuosenų darymas alina plaukus“, - priežastį imtis netradicinės veiklos vardijo mugėje kalbinta Gintarė. Kurti kremų receptus jaunai moteriai nebuvo sunku, - padėjo mama, puikiai žoleles ir gydomąsias substancijas išmananti Lietuvoje žinoma gyduolė Adelė Karaliūnaitė.

REKLAMA



T.Urbelionio /BFL nuotr.

„Kremas „Gintaro dulkelės“ su beržų degutu padeda atsikratyti veido erkučių. Tai didžiausia scenos atlikėjų bėda, mat erkutėmis užsikrečiame per grimerių naudojamas kempinėles, kurių neskubama keisti. O štai kremui „Kriauklė“ upinių kriauklių geldeles rinko visi šeimos vyrai. Tūkstantį metų išsilaikančių kiaukutų miltai - tikras jaunystės eliksyras. Užsitepi nedaug, tačiau tepalas „dirba“ visą dieną“, - savo kūrinius mugėje pristatinėjo Gintarė. Tarp keturių skirtingų atlikėjos kremų buvo ir pavadintas „Paleistuve“, jo funkcija - apsaugoti riebesnę veido odą.

REKLAMA
REKLAMA

Gintarė pasakojo rūpestingai rinkusis ir kremų indelius. Specialiai šiam reikalui iš gryno molio juos nulipdė ir palinkėjimus reiškiančiomis runomis išraižė vienas Rumšiškių keramikas. Be to, visi kremai buvo užkalbėti Gintarės mamos.

„Balso jau nebeliko, - pusdienį prabendravusi su mugės pirkėjais guodėsi atlikėja. - Žinau, kad dažnai tuo negalėsiu užsiimti, juk visi savaitgaliai užimti - intensyviai koncertuoju“.

Dainininkė tikino, kad visai nesvarbu, ar už prekystalio ją atpažįsta gerbėjai. Daug įdomiau būtų sužinoti, ar jos ir bičiulių išmėginti kremai bus naudojami ir veiksmingi.

Parengta pagal „Laisvalaikį“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų