REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę viename leidinyje pasirodė antraštė su teiginiu, esą dainininkė Donata Virbilaitė nori grupinio sekso. Merginą ir jos artimuosius tai šokiravo.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama su „Vakaro žiniomis“ D.Virbilaitė buvo išties susijaudinusi. „Duodama interviu tam žurnalui šnekėjau „su bajeriu“, bet kartu stengiausi išlikti subtili. Esu ne kartą kalbėjusi apie intymius dalykus, tai normali gyvenimo dalis. Ir straipsniai būdavo normalūs. Tačiau šįsyk buvo peržengtos visos ribos, - pyko dainininkė. - Juk dažnai žmonės perskaito tik antraštes. Iš pavadinimo jie galėjo susidaryti nuomonę apie mane, net nežinodami, kad tai neatitinka straipsnio turinio.“

REKLAMA



Š. Mažeikos/BFL nuotr.

Mergina tikina, kad dabar nuėjusi į parduotuvę jaučia smerkiančius aplinkinių žvilgsnius. „Gaunu begalę draugų ir artimųjų skambučių, žinučių. Antraštė, šaukusi, kad aš noriu grupinio sekso, labai įskaudino mano mamą ir močiutę. Ir koncertuose žmonės žiūri į mane kitaip. O kaip man vaikams į akis pažvelgti? Juk žurnalai prieinami ir jiems, ypač kai tokios antraštės šviečia ant viršelio“, - piktinosi atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Ji teigė, kad yra griežtai nusistačiusi prieš bet kokias orgijas. „Tiek grupinį seksą, tiek svingerių vakarėlius, kitus panašius pasilinksminimo būdus laikau savotišku iškrypimu. Esu tradicinė, senamadiška mergina. Man seksas yra meilės papildas, o ne pramogos forma“, - nukirto Donata.

Po šokiruojančios antraštės dainininkė bendravo su leidinio redaktoriumi. „Gavau atsakymą, kad neturėčiau stebėtis - juk žinau, kas yra „bulvaras“. Labai skaudu, kai taip žiauriai interpretuoja tavo žodžius, - liejo širdgėlą mergina. - Nors duoti interviu niekada neatsisakau, visada buvau ir esu nusistačiusi prieš dirbtinius skandalus. Man to nereikia.“



Gaudrius Dzikaras

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų