REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinijoje vienas moksleivis tik per stebuklą liko gyvas, kai jo klasės draugės iš lanko paleista strėlė pataikė jam į akį ir sustojo atsirėmusi į priešingą kaukolės pusę, praneša „The Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Changchuno miesto Rytų Kinijoje ligoninės gydytojų, jei strėlė būtų buvusi paleista kiek didesne jėga, ji būtų kiaurai pramušusi kaukolę. Medikų teigimu, 11 metų moksleivis Liu Cheongas liko gyvas tik dėl to, kad strėlė „per stebuklą“ nepažeidė jo smegenų.

REKLAMA

Chirurgai darbavosi keturias valandas, kad iš vaiko galvos išimtų 40 cm ilgio strėlę, kuri buvo įsmigusi daugiau nei 10 centimetrų. Jie turėjo nupjauti jos dalį, kad galėtų ištirti berniuką kompiuteriniu tomografu.

Operacijos metu strėlė buvo pašalinta nepažeidus regos nervo ir smegenų audinių. Vaiko tėvai perspėti dėl infekcijos pavojaus ir galimų papildomų operacijų. Į Liu Cheongą pataikiusi mergaitė gydoma nuo šoko.

„Tikras stebuklas, kad vaikas liko gyvas“, - pareiškė vienas operacijoje dalyvavusių gydytojų. Vidurinės mokyklos, kurios teritorijoje įvyko nelaimingas atsitikimas, mokytojai mano, kad nelaimė nutiko be priežiūros paliktiems vaikams treniruojantis šaudyti iš lanko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų