REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Brazilijos futbolo rinktinės puolėjas Ronaldas  pasirašė vienų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui su San Paulo „Corinthians“ (Brazilija) komanda, praneša brazilų leidinys „UOL Esporte“.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialiai apie kontrakto pasirašymą su 32-ejų metų futbolininku bus paskelbtą penktadienį.

Ankščiau pasaulio žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad Ronaldas gali apsivilkti „Paris St. Germain“ (Prancūzija), „Manchester City“ (Anglija), „Siena“ (Italija) ir Rio de Žaneiro „Flamengo“ (Brazilija) ekipų marškinėlius.

REKLAMA

Buvęs „AC Milan“ (Italija) klubo žaidėjas pastarąjį kartą į aikštę oficialiose rungtynėse buvo išbėgęs šių metų vasario 13 dieną Italijos čempionato rungtynėse su „Livorno“ komanda. Tame mače po keitimo 57-ąją minutę pasirodęs puolėjas jau po 3 minučių savo ekipai uždirbo 11 m baudinį. Po pražangos brazilas neštuvais buvo išneštas iš aikštės. Žaidėją nugabenus į vieną iš Milano ligoninių ir atlikus išsamius tyrimus, gydytojai nustatė, kad jam trūko kelio raiščiai.

Vasarą pasibaigus kontraktui su „AC Milan“ klubu šis nutarė nepratęsti sutarties su traumuotu futbolininku.

2008 metų sezone „Corinthians“ komanda laimėjo Brazilijos antrojo diviziono čempionatą ir įgijo teisę kitais metais rungtyniauti aukščiausiame divizione.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų