REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seniai seniai magiškoje karalystėje, kurioje dingo saulės šviesa, karalius kenčia nuo liūdesio, o princesė – nuo beribio ilgesio, atsirado peliukas Despero (akt. M. Broderickas).

REKLAMA
REKLAMA

Plonytis, su milžiniškomis ausimis – nuo pat gimimo jis buvo per didelis jį supančiam mažam pasauliui. Tačiau didesnė negu ausys yra peliuko drąsa, kurios nepajėgė sunaikinti nei katės, nei aštriadančiai spąstai. Taigi visiškai nenuostabu, kad, neturėdamas nė lašelio baimės, didžiaausis nepabijojo susidraugauti su princese Pėja (akt. E. Watson) ir vietoj to, kad graužtų knygas, išmoko jas skaityti! Tačiau, ar kur girdėta, jog pelės kalbasi su žmonėmis?! Tikrai ne šioje karalystėje, todėl pelės ištremia Despero iš savo baimių kupino pasaulio.

REKLAMA

Nuo liūdnos vienatvės peliuką išgelbsti likimo brolis Roskuro (akt. D. Hoffman), geraširdė šviesą ir sriubą mėgstanti žiurkė, kuri irgi nori klausytis Despero skaitomų pasakų apie drakonus, princeses ir riterius. Deja, naują Despero gyvenimą netrukus sukrečia netikėta žinia – pagrobiama jo draugė, princesė Pėja. Kas įvykdė šį žiaurų nusikaltimą ir kodėl? Kas gali išvaduoti Pėją iš nelaisvės? Greitai paaiškėja, kad vienintelis, kas gali tai padaryti, yra didžiaausis Despero, tačiau ar bebaimiui peliukui šįkart iš tiesų nepritrūks drąsos?

REKLAMA
REKLAMA

„Despero nuotykiai“ – tai nauja pagal rašytojos Kate DiCamillo knygą sukurta animacinė juosta, supažindinanti su neeiliniu ir beprotiškai simpatišku herojumi, kuris neabejotinai užkariaus visų žiūrovų širdis!

Rež. Samas Fellas, Robas Stevenhagenas

Įgarsina: Matthew Broderickas, Dustinas Hoffmanas, Emma Watson, Tracey Ulman, Robbie‘is Coltrane‘as, Frances Conroy, Tony Hale ir kt.

Oficialus tinklalapis - www.thetaleofdespereauxmovie.com

Premjera Lietuvoje – 2008.12.26.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų