REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neeilinė galimybė išgirsti pastaraisiais metais nebekoncertuojančios „The Fugees“ vokalistės Lauryn Hill muzikos laukia šį penktadienį naktinio klubo „Dr.Who“ lankytojų.

REKLAMA
REKLAMA

Čia įvyksiančiame gyvo garso koncerte žymiosios „soul“ dievaitės kūrybą bei dainas atliks muzikinio projekto „Tribute to Lauryn Hill“ dalyviai: vokalistė Daiva Starinskaitė, bosistas Domas Aleksas bei gitaristas Paco.

REKLAMA

Rudenį sostinės klubuose pristatytas akustinis pasirodymas jau spėjo susilaukti tarp muzikos gerbėjų didelių simpatijų. Uostamiestyje gruodžio 12 d. įvyks šios programos premjera Vakarų Lietuvos publikai.

Anot koncerto organizatorių, penktadienio renginys – tai savotiška muzikinė nuotaikos terapija, padėsianti pamiršti ne tik šlapias gatves, bet ir globalines problemas. Vieniems tai primins senai girdėtas melodijas, kiti turės galimybę pasiklausyti milijonus fanų pasaulyje turinčios dainininkės kūrybos, o treti – pasimėgauti originaliomis „soul“ muzikos improvizacijomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai, ką kūrė ir kaip atliko savo dainas legendinė Lauryn Hill galimą drąsiai vadinti tikra „soul“ (lietuviškai – sielos) muzika: žemas balsas, lengvi ritmai bei asmeninių atlikėjos išgyvenimų kupini tekstai iš tiesų jaudina ir griebia už širdies“, – teigė organizatoriai.

Pasirodymo metu Daiva, Domas ir Paco susirinkusiems gerbėjams atliks ne tik su Lauryn Hill balsu labiausiai asociacijas keliančius kūrinius „Ready Or Not“, „Killin' Me Softly“, „Turn The Lights Down Low“, bet ir dainas iš solinių albumų bei su kitais atlikėjais įrašytų hitų versijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja Lauryn Hill gimė Naujajame Džersyje, kur lygiai prieš dešimt metų atsisveikinusi su ją išpopuliarinusia hip-hopo grupe „The Fugees“, pradėjo solinę karjerą. Po tais pačiais metais išleisto jos debiutinio albumo „The Miseducation of Lauryn Hill“, vokalistė susižėrė net penkis „Grammy“ apdovanojimus – už geriausią r‘n‘b albumą, dainą, atlikimą, kaip atlikėja moteris ir kaip nauja artistė.

Labiausiai būsimą penktadienio pasirodymą įkvėpęs Lauryn Hill darbas – 2002-ųjų gyvo garso albumas „Unplugged 2.0”. 2002-aisiais pasirodęs dvigubas akustinio pasirodymo MTV studijoje Niujorke metu įrašytas diskas nudžiugino daugybę Lauryn gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų