REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2008 metų NBA naujokų biržos pirmasis šaukimas Čikagos „Bulls“ įžaidėjas Derrickas Rose'as patyrė keistą traumą - jis peiliu susižalojo ranką.

REKLAMA
REKLAMA

Nelaimingas atsitikimas įvyko pirmadienio rytą, kai D.Rose'as lovoje peiliu pjaustė obuolius.

Susipjaustęs vaisius, peilį padėjo ant lovos krašto ir jį užmiršo, o keldamasis eiti vandens, užkliuvo ir stipriai įsipjovė kairės rankos dilbį.

REKLAMA

„Kvailas incidentas įvyko šįryt, kėliausi ir ruošiausi eiti pasiimti butelį su vandeniu, tačiau užmiršau, kad ant lovos krašto padėtas peilis, - sakė D.Rose'as. - Kaip atsiminiau, jau buvo per vėlu.“

Amerikietis nedalyvavo pirmadienio rytinėje treniruotėje, tačiau gynėjas tikisi, kad galės rungtyniauti šios nakties varžybose prieš Niujorko „Knicks“ klubą.

„Iš pradžių aš supanikavau, toks dalykas man atsitiko pirmą kartą gyvenime“ - nelaimingą atsitikimą komentavo D.Rose'as.

„Šiek tiek atsipeikėjęs paskambinau treneriui Fredui Tedeschi ir mes nuvykome siūti rankos. Kai nuvykome į ligoninę, dilbyje buvo didžiulė žaizda, bet daktarai ją užsiuvo, dabar viskas tvarkoje, jaučiuosi gerai. Aš galiu varytis kamuolį, mesti jį į krepšį bei daryti visus pratimus, taigi tikiuosi, kad treneriai leis man rungtyniauti“ - išreiškė viltį D.Rose'as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų