REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krašto apsaugos viceministru taps šiuo metu prezidento patarėju bei atstovu Seime ir Vyriausybėje dirbantis Vytautas Umbrasas.

REKLAMA
REKLAMA

Tai BNS antradienį patvirtino paskirtoji krašto apsaugos ministrė, Tėvynės sąjungos- Lietuvos krikščionių demokratų atstovė Rasa Juknevičienė.

REKLAMA

V. Umbrasas, kuriam dabar 50 metų, yra baigęs Vilniaus universiteto Istorijos fakultetą, 1991-1997 metais dirbo Aukščiausiojoje Taryboje ir Seime, nuo 1997 metų - krašto apsaugos ministro patarėju. Darbą Prezidentūroje V.Umbrasas pradėjo 2004-aisiais.

Pasak R. Juknevičienės, jau yra nuspręsta, kad jos patarėju teisės klausimais bus ir dabar šias pareigas einantis teisininkas Dainius Žalimas. Į būsimos ministrės patarėjų komandą taip pat įeis buvęs Lietuvos kariuomenės vadas generolas majoras Jonas Kronkaitis.

REKLAMA
REKLAMA

R. Juknevičienės teigimu, tai kol yra jos komandos branduolys, tačiau ateityje ji turėtų padidėti.

KA ministrės pareigas R. Juknevičienė pradės eiti po to, kai Seimas patvirtins Vyriausybės programą ir prisieks 15-asis ministrų kabinetas. Planuojama, kad programos tvirtinimas ir ministrų priesaikos ceremonija vyks antradienį popiet.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų