REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos komunistų grupė, veikianti Sankt Peterburge, užsipuolė „Zenit“ klubo ir Rusijos rinktinės žvaigždę Andrejų Aršaviną dėl jo noro palikti šalį ir išvykti rungtyniauti į užsienį.

REKLAMA
REKLAMA

Sankt Peterburgo ir Leningrado regiono komunistai savo interneto svetainėje teigia, kad A. Aršavinas yra vienas iš daugelio Rusijos sportininkų, kurie nori išduoti gimtinę, kad galėtų žaisti užsienyje. „A. Aršavino elgesys verčia visus komunistus ir patriotus jausti gėda ir pasibjaurėjimą“, teigiama pareiškime, kuriame saugas kaltinamas dar ir tuo, kad jau kelis mėnesius atvirai siekia parduoti savo kūną kuriai nors Vakarų komandai.

REKLAMA

6 vietą geriausių šių metų Europos futbolininkų rinkimuose užėmęs A. Aršavinas teigia daugiau nerungtyniausiąs „Zenit“ klube, jei šis neleisiąs jam žiemą pakeisti komandos.

Sankt Peterburgo komunistų grupuotė, veikianti atskirai nuo Komunistų partijos, ragina A. Aršaviną persigalvoti. „Andrejau, pasilik! Tu dar nepraradai visos savo moralės, tačiau esi pusė žingsnio nuo to“, teigiama radikalų pareiškime.

Kiek anksčiau tie patys komunistuojantys veikėjai itin džiaugsmingai šventė „Zenit“ pergalę UEFA Taurėje prieš Miuncheno „Bayern“ klubą. Komunistų teigimu, tai buvo smūgis NATO aljansui. Be to, tie patys radikalai internete užsipuolė ir naująją Džeimso Bondo merginą vaidinančią ukrainietę Olgą Kurylenko. Jų teigimu, šis vaidmuo yra „moralinė ir intelektualinė išdavystė“, nes mergina sutiko vaidinti „sovietinės liaudies priešę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų