REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių policijos pareigūnai sulaikė brolį ir seserį, kurie garaže laikė daug kontrabandinių cigarečių ir gabeno alkoholinius gėrimus.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio penktadienio popietę Šiaulių miesto 2-ojo policijos komisariato kriminalistų dėmesį patraukė Architektų gatve važiavęs brangus automobilis „VW Passat“. Turėdami informacijos, kad juo gali būti gabenamos kontrabandinės cigaretės, pareigūnai jį nusekė iki toje pačioje gatvėje esančio požeminio garažo.

REKLAMA

41-erių metų vairuotojai R.K. išlipus iš automobilio, pareigūnai apžiūrėjo transporto priemonę ir rado 17 pakelių cigarečių „Jin Ling“ su rusiškomis banderolėmis bei penkis dvilitrius plastikinius indus su skysčiu, dvelkiančiu namine degtine.

Pareigūnams parūpo, kas gi galėtų būti garaže, jei jau automobilyje toks radinys. Kai moteris atrakino garažą, kriminalistus apstulbino prie sienos išrikiuotų kontrabandinių cigarečių gausa: „Saint George“, „Prima“, „Jin Ling“. Šalia jų stovėjo ir trys dviejų litrų talpos indai su naminuke.

REKLAMA
REKLAMA

Kol pareigūnai skaičiavo rūkalų pakelius, į garažą, nieko blogo nenujausdamas, atėjo R.K. brolis, 43-jų metų K.B. Jis teigė, kad visi 17 tūkst. 876 garaže rasti kontrabandinių cigarečių pakeliai yra jo.

Pasak policijos pranešimo, brolis ir sesuo buvo sulaikyti dviem paroms. Jų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Abiem pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis, o R.K. - dar ir dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų laikymo bei gabenimo.

Policijos pareigūnai teigia, kad su šiais asmenimis, dirbančiais šeimyninės rangos būdu, susiduria jau ne pirmą kartą. R.K. už neteisėtą namų gamybos alkoholinių gėrimų laikymą jau yra teista. Jos vyras V.K. Šiaulių policijos pareigūnams yra įkliuvęs ir su namine degtine, ir pardavinėdamas kontrabandines cigaretes, o brolis K.B. 2004 metais taip pat buvo sulaikytas su naminuke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų