REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalcentristų lyderis Artūras Zuokas interviu analitinei LTV laidai „Savaitė“ teigė, kad įmonę „Leo LT“ reikėtų išformuoti ir grįžti prie ankstesnių pozicijų.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei mes kalbame, kad mūsų pagrindinis tikslas, siekiant įkurti „Leo LT“, buvo atominės elektrinės statyba, tai šiuo atveju „Leo LT“ kaip institucija, kaip struktūra tam tikslui tik maišo“, – teigė A. Zuokas.

REKLAMA

Laidos vedėjui Virginijui Savukynui paklausus, ar tai reiškia, jog šią įmonę reikia išformuoti, liberalcentrisų partijos pirmininkas teigė: „Jei aš būčiau Ministras Pirmininkas, šį darinį siekčiau išformuoti“.

Šią savaitę Kainų komisijos vadovas Virgilijus Poderys teigė, kad naujoji valdžia gali pasinaudoti unikalia galimybe ir elektros kainas didinti mažiau nei prašyta anksčiau. Esą Vyriausybė tai gali, nes yra pagrindinė „Leo LT“ ir kitų elektros įmonių akcininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Leo LT“ vadovybė aiškina, kad mažesni nei dabar prašoma tarifai skaudžiai smogtų antrinėms „Leo LT“ bendrovėms. Esą vien dėl mažėjančio elektros suvartojimo prognozuojama, kad VST ir „Rytų skirstomieji tinklai“ bei „Lietuvos energija“ kartu praras maždaug 220 mln. litų galimo pelno.

A. Zuokas taip pat teigė, kad Tautos prisikėlimo partijos vedlys, Seimo Pirmininkas Arūnas Valinskas „tikrai dalyvaus Prezidento rinkimuose“. Paprašytas įvertinti A. Valinską kaip politiką, liberalcentristų lyderis teigė: „Laikui bėgant supras, kuo skiriasi Seimo Pirmininko pozicija nuo buvimo šou versle“.

Visą interviu žiūrėkite „Savaitėje“ šį sekmadienį, 20.45 val., per LTV.

Virginijus Savukynas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų