REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiris“ iškovojo devintąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir tapo turnyro lentelės lyderis. Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje G.Krapikas džiaugėsi pergale.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausiasis Kauno „Žalgirio“ komandos treneris Gintaras Krapikas:

- Džiugu, kad mums pavyko pasiekti pergalę LKL ir tapome lyderiais, kurie nė karto nepralaimėjo. Dideli komplimentai mūsų komandai, kuri suprato, kad reikia žaisti kaip kumštis. Tie dešimt taškų manau parodo, kad laimėjome pelnytai.



- Kaip vertinate Manto Kalniečio pasirodymą?

REKLAMA

- Jis jau su „Panathinaikos“ klubu žaidė gerai, gal labiau pelnydamas taškus nei darydamas žaidimą. Rungtynėse su „Lietuvos rytu“ Ž.Janavičiui, kuris šiek tiek sirgo ir nesitreniravo būtų sunkiau. Kalnietis sužaidė labai stiprias rungtynes.

- Ar išėjo į naudą, kad nebuvo Deane‘o?

- Nežinau, svarbiausia, kad laimėjome. Pirmose rungtynėse su „Lietuvos rytu“ W.Deane‘as sužaidė labai gerai ir pelnė 18 taškų. Šiandien komanda žaidė taip gerai, kad jo nepasigedome.



- Dainius Šalenga žaidė puikiai.

REKLAMA
REKLAMA

- Su „Panathinaikos“ jam ir man buvo nesėkmingiausios rungtynės. Jis įrodė, kad tarp mūsų nėra jokių konfliktų ir kad nepyksta, jog su graikais žaidė vos kelias minutes.

- Už ką gavote techninę pražangą?

- Romualdas buvo mane perspėjęs. Nepasakiau nieko įžeidžiančio. Tiesiog Eurelijus nebuvo su kamuoliu, kai jam sušvilpė užribį. Tačiau teisėjo pareiga skirti man techninę. Jis dirba savo darbą, aš - savo.

- Ar jaučiasi, kad komanda pagaliau brenda iš duobės?

- Tos penkios savaitės, kurias žaidžiame kartu ir vykdome stabilesnes treniruotes, duoda vaisių. Tikrai nepralaimime beviltiškai. Būna beviltiškų minučių, bet pavejame varžovus. Per paskutines dvejas Eurolygos rungtynes padarėme mažiau klaidų. Manau, kad vyrai tai mato ir jaučia. Būtina laimėti kokias nors svarbias, įtemptas rungtynes kaip šios. Manau, kad pergalė pridės vyrams ir man pačiam pasitikėjimo savimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų