REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš pat Naujuosius metus J. Miltinio teatro lankytojai išvys Albino Kėlerio režisuotą premjerą Žano Puare „Beprotiškas savaitgalis“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai paprastas, proginis, linksmas, šventinis spektaklis pramogai ir laisvalaikiui. Kviečiu visus ateiti ir atsipalaiduoti“, - trumpai ir šmaikščiai savo naująjį spektaklį pristatė režisierius Albinas Kėleris.   

REKLAMA

Žano Puare „Beprotiškas savaitgalis“ – pjesė, kuri jungia visus įmanomus prancūziškos komedijos elementus. Užtenka išgirsti pirmą veikėjų pokalbį, pamatyti, kaip jie apsirengę, apsilankyti jų namuose, o galbūt net jų miegamajame, ir spektaklis jau alsuoja prancūziška dvasia. Šią komediją  vainikuoja situacijų netikėtumas ir dialogų komiškumas.

Vyras tvarkingai susidėlioja vakaro situaciją – žmoną įsodina į lėktuvą,  pasikviečia meilužę į namus, bet viskas apsiverčia aukštyn kojom. Netikėtai  grįžta žmona. Šeimos idilija kaip ir pasibaigia, prasideda patys linksmiausi išsisukinėjimai. Visi susipainioja ir tada padėties beviltiškumą išgelbėja humoras. Spektaklio pabaigoje juokiasi visi – ir žiūrovai, ir aktoriai. O gal juokiamės visi todėl, kad  šiose kasdienėse situacijose atpažįstame ir patys save. Turbūt.    

Spektaklyje vaidina J. Miltinio teatro aktoriai Gražina Urbonavičiūtė, Romualdas Urvinis, Vytautas Kupšys, Asta Preidytė ; ir kiti.

Premjera numatoma šių metų gruodžio 27, 30, 31dienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų