REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prie šeštosios Kauno „Žalgirio“ nesėkmės Eurolygoje labiausiai prisidėjęs Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje rungtyniaujantis Šarūnas Jasikevičius spaudos konferencijoje neslėpė sentimentų Kauno klubui iš pažymėjo įspūdingą aikštės šeimininkų sirgalių palaikymą.

REKLAMA
REKLAMA

„Išvažiuoju su tokiu jausmu, tarsi būtume pralaimėję. Šaunuoliai tie „Žalgirio“ fanai. Atrodė, kad jie Eurolygą laimėjo. Kai Milaknis įmetė tritaškį, atrodė, kad jie tikrai laimėjo Eurolygą. Šaunuoliai. Graikijoje, esant tokiam rezultatui, į mus mėtytų viską, kas papuola po ranka. Tikrai nuostabūs „Žalgirio“ fanai“, - po mačo susižavėjimo Kauno sporto halėje tvyrojusia aplinka neslėpė Š.Jasikevičius.

REKLAMA

- Eilinį kartą Kaune sužaidei labai gerai. Kodėl?

- Sopote pavariau į minusą, tai reikėjo atsigriebti. Įsivaizduokite, Sopote sužaidžiau blogai, Graikijoje savaitgalį nežaidžiau išvis. Nelabai malonu sėdėti savaitę ant suolo. Kas šiek tiek išmano krepšinį, supras, kad esu du prieš du žaidimo mėgėjas, o „Žalgiris“ visada turi aukštą žmogų po krepšiu. Kai mes žaidžiame du prieš du, aš turiu galimybę atlikti daug laisvų metimų, todėl ir pataikau. Šiandien praktiškai nieko daugiau nedarėme, tik du prieš du.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar negaila „Žalgirio“?

- Jei būtume pralaimėję, tada jau mūsų situacija kovoje dėl pirmosios vietos grupėje būtų tapusi komplikuota. Jūs mano sentimentus žinote. Nors ir esu žaidęs „Lietuvos ryte“, esu didžiulis „Žalgirio“ gerbėjas. Po savo rungtynių visada einu internete žiūrėti „Žalgirio“ rungtynių rezultato. Tikėkimės, kad atsiras žmonių, kurie padės šiai komandai.

- Kokį įspūdį palieka „Žalgiris“?

- Pernai jie turėjo nuostabią komandą, su kuria laimėjo viską. Šiemet jie to neturi. Ateityje komanda turės daug puikių krepšininkų ir sirgsiu už juos, tačiau dabar jie dar negali tempti komandos Eurolygoje. Tai turi padaryti kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar pagalvoji apie Lietuvos rinktinę?

- Dabar yra klubinis sezonas ir apie rinktinę negalvoju. Kai žaidžiu rinktinėje, negalvoju apie klubą.

- Bet jėgų ir noro turi?

- Nežinau atsakymo į šį klausimą.

- Kaip vertini informaciją, kad Jonas Kazlauskas ir Kęstutis Kemzūra pretenduoja į Latvijos rinktinės trenerio postą?

- Jei jiems geros sąlygos – prašau. Nesu iš tų žmonių, kurie prieštarautų, kad Lietuvos rinktinę treniruotų užsienietis. Kodėl ne? Jei tai naudinga Lietuvos krepšiniui, tai kodėl ne? Jei Kazlauskui latviai siūlo, o lietuviai ne, tai ką aš galiu pasakyt. Aš manau, kad jis Lietuvą treniruotų mielu noru.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų