REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viename Škotijos universitete studentams bus dėstomas kursas apie Amy Winehouse gyvenimą.

Vakarų Škotijos universiteto vadovybė nusprendė įtraukti šį dalyką į mokymo programą, nes mano, kad studentams tai bus tikrai naudinga. Paskaitų apie Amy Winehouse lektorius Allanas Dumbreckas teigia, jog skandalingosios dainininkės gyvenimas puikiai iliustruoja, kokie pavojai tyko muzikos versle.

REKLAMA
REKLAMA

„Amy Winehouse žinoma kaip talentinga atlikėja ir daugelio apdovanojimų, taip pat ir „Grammy“,  laureatė. Tačiau jos gyvenimas rodo, kokie katastrofiški gali būti tokio populiarumo padariniai. Paskaitų metu mes analizuosime, kaip šou verslas gali sužlugdyti asmenybę ir sugriauti gyvenimą“, - sako A. Dumbreckas.

REKLAMA

Medžiagos paskaitoms žada suteikti garso įrašų kompanija „Island“. Užsiėmimų metu studentai analizuos ir kitų atlikėjų, pavyzdžiui, Bobo Marley, muzikinės karjeros ir gyvenimo paraleles.

Amy Winehouse atvejis iš tiesų parodo, kaip šou verslas gali sužlugdyti žmogų. Nors šios vokalistės muzikiniai gebėjimai iš tiesų išskirtiniai, visuomenę dažniau pasiekia žinios ne apie jos kūrybą, bet apie skandalus, į kuriuos ji nuolat patenka dėl narkotikų vartojimo.



Šaltinis: „The Telegraph“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų