REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nė vienos pergalės Eurolygoje per penkis mačus dar neiškovojusi Kauno „Žalgirio“ ekipa šį vakarą savo žiūrovų akivaizdoje sieks išvengti blogiausio starto Eurolygoje per visą klubo istoriją. Kelią kauniečiams pastos galingasis Atėnų „Panathinaikos“ klubas, kol kas pralaimėjęs vienintelį sykį.

REKLAMA
REKLAMA

Kauniečiai su Graikijos čempionais kausis jau trečią kartą šį sezoną, tačiau neabejotinais dvikovos favoritais yra laikomi graikai. Lažybų kontorose už „Žalgirio“ pergalę pastatę šimtą litų laimėtumėte net septynis kartus didesnę sumą. Tuo tarpu nusprendę pasitikėti „Panathinaikos“ krepšininkais laimėtumėte 110 litų - vos 10 litų daugiau, negu statėte, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Rugsėjį Maskvoje vykusiame Aleksandro Gomelskio taurės turnyre „Žalgiris“ sutriuškino graikus 80:69. Vis dėlto prasidėjus sezonui svarstykles į savo pusę nusvėrė Graikijos čempionai. Pirmajame Eurolygos ture jie nubloškė „Žalgirį“ net 78:51.

„Nėra abejonių, kad dvikovos favoritė yra CSKA ekipa, tačiau ji namie rungtyniauja daug geriau nei išvykose, - optimizmo stengėsi neprarasti „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas. - Žaisti Kaune jiems taip pat bus labai sunku“.

REKLAMA
REKLAMA

Šį vakarą kauniečiams negalės padėti praėjusios savaitės rungtynėse su „Barcelona“ ekipa Eurolygoje debiutavęs 19-metis gynėjas Šarūnas Vasiliauskas. Jaunasis gynėjas susirgo pūline angina ir aikštėje nepasirodys. Tuo tarpu savaitės pradžioje kojos skausmais skundęsis amerikietis Lorenas Woodsas jaučiasi gerai ir į aikštę išbėgs.

„Panathinaikos“ žaidimas labai daug priklauso nuo Šarūno Jasikevičiaus pasirodymo, - pažymėjo G. Krapikas. - Praėjusią savaitę jis buvo tuščias (surinko -8 naudingumo balus.), tačiau kai jis žaidžia įprastai, pagerėja ir komandos žaidimas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakar į Kauną atvykusios „Panathinaikos“ ekipos vyriausiasis treneris Želkas Obradovičius savo ekipos galimybes vertino atsargiai: „Nors sezoną „Žalgiris“ pradėjo itin prastai, jis neabejotinai norės mus įveikti. Žinau, kad namie kauniečiai rungtyniauja labai gerai, todėl mūsų laukia itin sunkus mūšis“.

Tuo tarpu iš lėktuvo išlipęs Š. Jasikevičius buvo puikios nuotaikos ir jį apspitusių žurnalistų pirmiausia pasiteiravo, ar šie nesibaimina, kad jis sudaužys kameras.

Pirmą kartą po keturių mėnesių pertraukos į Lietuvą grįžęs Š. Jasikevičius dar prisimena rugpjūčio pabaigoje Vilniuje įvykusį incidentą. Tuomet sutinkant iš Pekino olimpinių žaidynių grįžusią Lietuvos rinktinę Š. Jasikevičius trinktelėjo per televizijos kamerą ir ši sužeidė vieno interneto portalo žurnalistę.

„Ne pirmas kartas, kai žaisiu su „Žalgiriu“, tai dabar jau gal ramiau bus. Dabar jaučiuosi gerai, stengiuosi dirbti ties tais dalykais, kurių nepavyksta tobulinti vasarą, kai žaidžiu rinktinėje“, - sakė Š. Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų