REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gana sunkiai pradėjusi naująjį sezoną, kai per pirmus tris mačus patyrė dvi nesėkmes, Klivlando „Cavaliers“ ekipa kaip reikiant įsivažiavo ir ėmė skinti vieną pergalę po kitos – dabar „Kavalierių“ sąskaitoje jau 14 pergalių ir vos 3 pralaimėjimai bei antroji vieta Rytų konferencijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas pagrindinių Klivlando komandos pergalių kalvių – lietuvis Žydrūnas Ilgauskas, kuris retai kada palieka aikštelę nepelnęs bent 15 taškų. Visgi pats krepšininkas visų laurų prisiimti sau neskuba ir giria visą kolektyvą – nuo atsarginių žaidėjų iki startinio penketo – bei puse lūpų prasitaria apie aukštus šių metų tikslus.

REKLAMA

„Mes laimingi laimėdami rungtynes. Šiemet norime savo divizione užimti pirmą vietą ir iškovoti kuo daugiau pergalių, kad atkrintamosiose būtume padėties šeimininkai. Dabar demonstruojame labai gerą žaidimą, puikiai tiek ginamės, tiek puolame, be to, niekada nepanikuojame, tad kol kas viskas vyksta pagal mūsų planą“, – rankas iš džiaugsmo trynė aukštaūgis.

„Mūsų atsarginiai žaidėjai, pakylantys nuo suolo, taip pat yra labai stiprūs. Daugelis jų kitose NBA komandose neabejotinai patektų į startinius penketus. Turime daug gerų metikų, kurie laisvi retai kada prameta. Dabartinė mūsų pergalių serija įrodo ir tai, kad esame puikiai pasiruošę ne tik fiziškai, bet psichologiškai“, – vardijo stipriąsias „Kavalierių“ puses milžinas iš Lietuvos.

„Į kiekvienas rungtynes mes vykstame su vieninteliu tikslu – laimėti. Net nelabai svarbu, kur žaidžiame, – namuose ar išvykoje. Jaučiame savo vertę ir beveik kiekviename mače turime favoritų statusą. Be abejo, visų rungtynių mes tikrai nelaimėsime, bet vis tiek visada galvojame, kad jei kas šią naktį ir pralaimės, tai tikrai būsime ne mes“, – optimistine gaidele pokalbį baigė „Didysis Z“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų