REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finansų ekspertas Raimondas Kuodis paneigė Seimo pirmininko Tautos prisikėlimo partijos (TPP) vadovo Arūno Valinsko viešus teiginius apie neva jo įsigytą sklypą Nidoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Pareiškiu, kad Neringoje nesu turėjęs ir neturiu jokių sklypų, o su Aurelija Stancikiene - jokių dalykinių reikalų. Turiu tik teoriją, kodėl mano pavardė atsidūrė žemgrobių sąrašuose“, - rašoma antradienį išplatintame R.Kuodžio kreipimesi į Seimo vadovą.

REKLAMA

Žinomas finansų analitikas sako, jog savo profesinės veiklos metais oponentų buvo kaltintas esą dirbantis svetimoms valstybėms ar saviems oligarchams.

„Bet žemgrobiu dar nebuvau. Todėl nutariau reaguoti“, - teigia R.Kuodis.

Kaip pirmadienį rašė dienraštis „Lietuvos rytas“, A.Valinskas įtaria, kad nepasitenkinimo dėl galimo aplinkos ministro, Neringos vicemero Arūno Burkšo bangą sukėlė Seimo konservatorė Aurelija Stancikienė. Prieš tai ji vadovavo Kuršių nerijos nacionaliniam parkui.

REKLAMA
REKLAMA

„Aiškėja, kad pati A.Stancikienė dėl savo veiklos turi rimtų problemų. Klaipėdos apygardos teismas pripažino, kad jos rengtas sklypo Nidoje padalijimo planas neteisėtas. Tas sklypas priklauso A.Stancikienės tėvams, bet ji buvo sumaniusi padalyti jį į septynias dalis. Tarp naujų savininkų yra įdomių pavardžių - buvęs parlamentaras Alfredas Pekeliūnas, konservatorių finansų konsultantas Raimundas Kuodis, asociacijos „Lietuvos dujotiekio statyba“ viceprezidentas Kęstutis Šumacheris“, - dienraščiui kalbėjo A.Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau šiuos teiginius A.Valinskas kartojo ir kitiems žiniasklaidos atstovams.

R.Kuodis antradienį išplatintame pranešime taip pat pabrėžia niekuomet nedirbęs konservatorių finansų konsultantu, nesąs šios partijos narys.

Minėta partija ir kai kurios kitos tik pasinaudoja kai kuriomis mano idėjomis, dauguma kurių yra nacionalinėse strategijose. „Deja, kaltinimai mano asmeniui galėjo pakenkti ir jūsų koalicijos partneriams, kurių turiu atsiprašyti“, - rašo R.Kuodis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų