REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Papildomi miuziklo „Paryžiaus katedra“ vaidinimai

Vienas populiariausių miuziklų pasaulyje „Paryžiaus katedra“ milžiniško susidomėjimo susilaukė ir mūsų šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Garsiausių atlikėjų lietuviškai dainuojamas arijas jau panoro išgirsti daugiau žiūrovų, nei talpina didžiausios šalies arenos. Vilniuje ir Kaune skelbiami papildomi „Paryžiaus katedros“ koncertai.

REKLAMA

Per trumpą laiką žiūrovai išgraibstė didžiąją dalį bilietų į visus miuziklo koncertus. Ypač greitai bilietai „tirpsta“ Vilniuje ir Kaune – čia bus surengta po dar vieną papildomą „Paryžiaus katedros“ vaidinimą. „Labai džiaugiamės, kad miuziklą panoro išvysti daugybė žmonių, šiandien kokybiška muzika lietuviškai skamba ypač retai. „Paryžiaus katedros“ vaidinimuose bus atliekamos visame pasaulyje žinomos arijos, netradiciniuose amplua pasirodys ryškiausios Lietuvos scenos žvaigždės“, – pasakojo miuziklo režisierius Mantas Verbėjus.

REKLAMA
REKLAMA

„Paryžiaus katedros“ varpai skambės: gruodžio 16 ir 22 dienomis Kauno sporto halėje, gruodžio 21 ir 26 d. „Utenos pramogų arenoje“ Vilniuje. Gruodžio 23 ir 25 dienomis miuziklas bus rodomas Panevėžyje ir Šiauliuose.

Žiūrovų laukia neeilinis reginys. Pagrindinį Kvazimodo vaidmenį miuzikle atliks vienu iš geidžiamiausių Lietuvos vyrų dažnai vadinamas dainininkas Mantas Jankavičius, Esmeraldą įkūnys garsi operos solistė Asmik Grigorian. Įspūdingas katedros šventiko Frolo arijas dainuos maestro Vytautas Juozapaitis. Taip pat scenoje pasirodys jaunosios Lietuvos operos ir pop muzikos žvaigždės: Jeronimas Milius, Edmundas Seilius, Evelina Anusauskaitė ir daug kitų publikos pamėgtų atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didelėje uždaroje erdvėje bus panaudoti panoraminio garso efektai. Miuziklą praturtins originalūs kostiumai, netradiciniai scenografijos sprendimai ir nepriekaištinga garso ir šviesos kokybė.

Muziką šiam miuziklui sukūrė vienas garsiausių Prancūzijos kompozitorių ir atlikėjų Ričardas Kočiantė (Richard Cocciante). „Notre Dame De Paris“ (lt. „Paryžiaus katedra“) įrašyta į Gineso rekordų knygą kaip perkamiausias miuziklas pasaulyje. Vien tik prancūziškai kalbančiose šalyse buvo parduota apie 7 mln. miuziklo albumo vienetų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų